Właśnie
Pod hakuro mam zawijaska. Julcia mi wyrysowała. Tylko tam jeszcze pod płotem, a przed tujami sąsiada nie ma traw z olbrzymimi fioletowymi czosnkami wyrysowanych. A są zaplanowane
Moniko, u mnie zwykle śnieg leży dłużej, jeszcze miejscami jest. Nie martw się, zaraz i u Ciebie będzie cieplej. Pocieszam Cię widoczkami wiosennymi z ub. roku.
Moniczko wszyscy rozpisują się nad Twoim chlebkiem. Znalazłam i wygląda pysznie Mniam, mniam zjadłabym sobie na kolację teraz taki świeżutki ...
pozdrawiam
Aniu taki murek podoba mi się bardzo, bardzo...bardzo intensywnie rozpatrywaliśmy z eMem. Ale zobaczyłam cenę kamienia. 3 stówy za tonę, co to tona na te 15 moich metrów? Pryszcz. I przywózka.
Nie mogę sobie na to pozwolić
Gęściory te Twoje.
Nikt by nie uwierzył w to, co mówisz, że się nie znasz na projektowaniu. Popatrz na to zdjęcie, jakby to był obcy ogród, to się przekonasz. Tam wszystko gra.
Miotlaste są takie zdechłe, sine stoją na baczność. Spróbuję, trochę korekty im się przyda.
Mój klon Red Royal ..... bidulek został podrapany z zeszłym roku przez koty .... Założyłam siatkę ochronnę wokół i posmarowałam rany odpowiednim preparatem .......
A to co zobaczyłam po zimie ....... muszę użyć Topsinku i pewnie jeszcze raz po oczyszczeniu zastosować maść .....