Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:26, 06 lis 2012

Do góry
Cyrk normalnie,a ta "mała"Kobietka wszystko sobie zaplanowała i ogarniała ))))))
Buziak Aniu,uszczęśliwiłaś mnie tą swoją gościną

Ogród średniowieczny i nie tylko 19:19, 06 lis 2012

Do góry
Gratuluję pierszej setuni zaglądam i podziwiam .......pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:14, 06 lis 2012

Do góry
Nie miała łatwej roli .Trudno znaleźć chwilę by przysiąść z każdym z gości,ale udało się chociaż chwilę przy Bogdzi i jej małżonku

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:11, 06 lis 2012

Do góry
Gospodyni witała i żegnała gości trzeźwa jak świnia ))))))))))))
Tu jedno z rozstań

Mój kawałek raju II 19:10, 06 lis 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
No właśnie po ostatnich bułeczkach nie ma śladu to upiekłam przed chwilą następne będą na śniadanko

Ha , chociaż i ja raz napiszę , że takowe piekę i namiętnie chleb Tak się u Ciebie nakręcę , że z kuchni nie wychodzę pozdrawiam Aneczko
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:07, 06 lis 2012

Do góry
Mina adekwatna do rozstań.
Zobaczcie Jaki piękny zakątek nocą .
Oświetlenie hmm

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:00, 06 lis 2012

Do góry
To była taka impra,że paparazzi przyleciało.
Tu dom Ani otula już zachód słońca ,na niebie widać uciekającego,wścipskiego podglądacza. A mnie jest żal,że zaraz muszę odjeżdżać

Nigdy nie mów nigdy 19:00, 06 lis 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)
I róg już by był

muszę kredki kupić, bo słabo widać.
Jeszcze tylko jakimiś niskimi trawkami wykończyć. Jak myślicie? Mnie się podoba.

Kasiu 5 Limelight- ów to za dużo na taki narożnik...u Anuli jest jeden krzak, u Danusi 2lub 3 w jednym dołku... co do podsadzenia w nogach...hm, a może runianka japońska?....carexy są wg mnie ok, ale jak zawsze piszę to Twój ogród

edit: ale za runianką coś wyższego i tak by się zdało.....

edit: azalie...albo niższe rh?....nic to głośno myślę...
Ogród Sylwii od początku :) 18:57, 06 lis 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Syla to jutro i pojutrze i w kolejne dni niech buzia Twoja będzie już zawsze uśmiechnięta.
Wszystkiego dobrego

Do takich kolorów i kwiatów nieustająco się uśmiecham ....Do Ciebie również .... dziękuję bardzo !!!!
Ogród Sylwii od początku :) 18:53, 06 lis 2012

Do góry
Syla to jutro i pojutrze i w kolejne dni niech buzia Twoja będzie już zawsze uśmiechnięta.
Wszystkiego dobrego

Nigdy nie mów nigdy 18:52, 06 lis 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
...no własnie problem w tym, że nie wraca
Najgorze, że ja do kompa tak doskakuje na chwile... czytam wyrywkowo, skupic sie nie moge i ooooo

Mnie iglaki miniaturowe i hortensje jakos nie pasują...zależy oczywiście o jakich iglakach mówimy..... ale z tego co ja się orientuje to kosodrzewiny chociażby wymagają słońca.... a piszecie chyba o miejscu gdzie jest cień? (czy ja cos znowu pokręciłam??)

Nie pokręciłaś, tam jest cienisto, mimo że to południowa strona. Tuje sąsiada zasłaniają.

Po prostu ogród... 18:40, 06 lis 2012

Do góry
Trochę jesiennych widoków z czerwonymi listkami

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:32, 06 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Pozwolę sobie pokazać hortensję krok po kroku, choć zdecydowanie najbardziej lubię to zdjęcie hortensji w najlepszej fazie kwitnienia (białej)

Finał

Każdy etap ma swój urok.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:28, 06 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A ten finał w zimowym oświetleniu jest fantastyczny, brakuje tylko na niebie fajerwerków

Mówisz i masz

To ja poproszę o trąbienie na zakładanie lampek w ogrodzie A co ! Było trąbienie na cięcie cisów i bukszpanów to niech cała brać ogrodowiskowa w ten sam dzień dekoruje ogród lampkami
Zamiast w bentleya trzeba się teraz zacząć zbroić w lampki

Wooow.............
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:28, 06 lis 2012

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:27, 06 lis 2012

Do góry
Posadziłem Trochę tego jest 50 krokusów, 30 szafirków, 10 hiacyntów i 17 tulipanów - może jeszcze coś dokupię W marketach wątpię, bo dzisiaj pojawiły się Mikołaje, choinki, itd... Ale w ogrodniczym jeszcze tego pełno Myślę nad tymi malutkimi irysami

Trochę zdjęć Taki widok miałem z okna jeszcze całkiem niedawno....teraz zostały do podziwiania tylko gałęzie....

Ostatnio kupione dendrobium

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:18, 06 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Ania, przecież to jakoś wygląda, nie?

A teraz zamiast foliaka..stoi moja nowoczesna szklarnia To dopiero będzie wyglądało.. na super wypasiony warzywnik....

Koniecznie trzeba uporządkować strefy w ogrodzie...... . jak to Pszczółka pisała??.. uporządkowanie szkieletu????
Pszczelarnia 18:16, 06 lis 2012

Do góry
Ewo, zerknęłam do pierwszej setki stron. Tam rysowałaś i dawałaś zdjęcia tej rabaty. Ale nadal mi (i pewnie innym pomagaczom, którzy u Ciebie nie byli) trudno sobie wyobrazić sytuację bez w miarę dokładnie oddającego sytuacje rzutu z góry.
Zapytuje więc czy słusznie się domyślam, że na zdjęciu poniżej jest Twoja posesja?

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:15, 06 lis 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

to szklarnia z moich archiwów a Ani ogrodu ... obsadzona tam gdzie jest wtopiła się bez uszczerbku dla estetyki otoczenia ... i to argument (po porozumieniu z neuronem - on zapracowany muszę o audiencję na piśmie wybłagać ostatnio stąd opóźnienie we wnioskach ) ... bo wniosek, że w nowym miejscu wtopi się i połączy z warzywnikiem w skończoną angielską piękność ... w dodatku eko ...

Nawet mi przez myśl nie przeszło, by fotografować to coś... szklarnią zwane.. i teraz sobie wyobraź..przestrzeń urozmaiconą, aż do alejki klonowej....

Początki w Kruklandii 18:13, 06 lis 2012

Do góry
ewalm napisał(a)
Justynko, przecież przerobić z linii prostych i kanciastych na krzywe i miękkie to nie jest problem. Nie skupiaj się na tym czy rabata będzie prosta czy kanciasta, tylko pomyśl gdzie ona będzie. Gdzie Ci pasuje większe drzewo, gdzie chcesz zachować dalszy widok, a gdzie zasłonić itd. I od tego powinnaś zacząć. Zastanowić się czy chcesz zabudować narożnik czy nie, czy potrzebujesz ławeczki, czy nie, gdzie najwygodniej Wam się grilluje i czy planujecie murowany grill czy tylko przenośny, itd. - i od razu myśleć też o reszcie ogrodu, tej po drugiej stronie altanki.

Cały czas się zastanawiam Ewo. Chodzę i zerkam...to tu to tam
Grilla to ja nie lubię...wolę ognisko, ale będzie kompromis i zbudujemy grilla z dużym paleniskiem
Nad resztą ogrodu też myślę...jak to będzie już bez placu zabaw i bez butli gazowej....i z przeniesioną drewutnią...itp.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies