Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.
anemona przepiękna jest ta szyszkowa lampa. A wszystkie ozdoby takie stylowe, inne. Piękne.
Zabrałam do domy, żeby chronić przed mrozem kwitnące anemony teraz donica z nim zdobi mieszkanie niech sobie kwitną tak długo jak chcą, a co
Pierwszy raz widzę takie kwiatki,, chodzi o anemony,,, jakie one śliczne szczególnie ten niebieski .Storczyki też bardzo lubię Nie mam w domu ani jednego kwiatka a u ciebie takie piękne lato
Vivo ,rozumiem ,że masz raj w ogrodzie ,którego widok wzbudza moją zazdrość niezmiennie!!
Ale żeby jeszcze zimą mnie masakrować!!!
Som cudne.!!Pozdrawiam.
Drecz mnie, męcz mnie
Witajcie, malo się znamy bo odwiedzam Ogrodowisko bardzo często, ale nie odzywam się i bardzo chciałaby to zmienić.Zacznę od pokazania moich ozdób świątecznych.
/img]
Anemona ale cudne te roze z gazety i winek piękny .Pokaz jak robisz te rozyczki pozdrawiam
A te różyczki zbierałam z moich kwitnących w ogrodzie miniaturek. To nie wszystkie, nie miałam większego wazonu.
Ale to ładne Bożenko! Nie suszyłam nigdy kwiatów. jak to robisz? Zrywasz je w pełni kwitnące ? I zachowują taki kolor?Bardzo mi sie podoba .! zrobie sobie cos takiego jak mi podpowiesz. mam nadzieje ,ze nikt sie ze mnie nie śmieje .ale ja takich rzeczy nie potrafię
Niesamowite te zdjęcia, naprawdę jak z baśni o królowej śniegu. A to mi szczególnie przypadło do gustu.
To parę nowych zdjec
Bogdziu, jak już wrócisz i znajdziesz chwilę zaglądnij, bo mam jakiegoś niezidentyfikowanego ptaszka. Może to jakiś znany ale w szacie zimowej, nie wiem. Zapraszam. Nie ma pośpiechu, ze zdjęcia nie ucieknie.
Wiem, że miałam korzystać z wątku o ptakach, ale tam się tak tłoczno zrobiło, że ciężko mi idzie.
Te drzewa są na końcu mojej ulicy, po prostu idąc ulicą wchodzi się na nie i chyba przez to ze mają dużo światła o każdej porze roku wyglądają fajnie. Idę do Ciebie.
Witajcie Dziewczynki dzięki za odwiedzdzinki!
I za nami , mroźny weekend.
Wczoraj łazikowalismy z M.po sklepach;zaplanowałam to już tydzień temu i jak wyruszyliśmy o 10.00 to zjechaliśmy po19.00.
Nie były to zakupy świąteczne a raczej przymiarka do kosztów na jakie trzeba się przygotować .
Druga część remontu sie szykuje wiosną .I dobrze by było wiedzieć z czym sie zderzymy.
Tak bez pośpiechu ,z przerwą na kawkę a potem na obiadek spędziliśmy sobotę.A dzisiaj skolei snujemy sie po domu. Zakupy prezentowo-świateczne ,chyba zrobię na tygodniu. Mam nadzieję ,że nie bedzie tłumów.Wszak mamy ponoć kryzysjakoś wczoraj go nie zobaczyłam!
na to zimno za oknem gorący kolor kwiecia
idę teraz do Was
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.