Boćku ten pierwszy bardziej mi odpowiada, daje znak, że w tym domku jest przytulnie i ciepło ale drugi też ładny pozdrawiam co do śniegu to dopiero trochę prószy u mnie
Domek w kulkach widać Fajnie........
Ja w zeszłym roku też miałam ubraną w bombki choinkę przed domem...ale za dużo było zielonych bomb ..a tych nie widać.. w tym roku będzie czerwono Jak święta to niech będą widoczne..... o włąsnei zapomniałam M powiedzieć, że pierwsze światełka na prywatnym domku widziałam... hi, hi.. jutro sam powiesi i u nas Lece powiedzieć póki pamiętam.... a potem wracam czytać dalej...
Syla też witam w nowym wątku i podziwiam za odwagę w podróżowaniu do W-wy na warsztaty
Aneczko witam odwaga polegała na tym , że tym razem podróżowałam bez M Aniu ale piękne niebieskie coś
Sylwuś to "coś" to przegorzany, odpowiadam dopiero teraz , bo od początku postanowiłam poczytać nowy wątek , no i jestem trochę zajęta , bo mam Gościa w domu
Wyrosły mi w doniczce z kwiatkiem maleńkie paprotki. Same, z ziemi do kwiatów. Chciałabym posadzić je w ogrodzie. Może ktoś wie co z nich wyrośnie. Jaka to odmiana?
To i mnie udało się ......nie przegapić!
Szkoda,że nie mogę tego zapić,
wpadnę do kuchenki,podłączę fajerki,
zaparzę herbatki!No i złożę gratki!
Gratulki na 300! I proszę o więcej,
Ogródek piękny....oczywista!