Przymroziło, Agatko : )
Wczoraj -5 stopni i szron, a dzisiaj koło zera, ale za to śnieg padał całą noc i rano było pięknie. Wszyscy tacy podekscytowani w domu - pierwszy śnieg!
Wczoraj było tak:
Własnie skończyłam malować aniołki z masy solnej, więc na prośbę forumowiczek wstawiam. To moja zabawa w jesienne wieczory, robię je dla przyjaciół i znajomych. Może nie są piękne, bo nie jestem artystką i robię je okazjonalnie , ale za to są zrobione własnoręcznie. Każdemu oddaję trochę swojego serca i kiedy idą w świat, razem z nimi idzie w świat kawałek mnie.
Marzenko, jeśli kiedyś podejmiesz tę ważną decyzję... wiedz,że nie jesteś skazana na ogrodowy standard...Specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotkę na giełdzie... Surykatka jest bardzo oryginalna...i do każdego wiadereczka można włożyć kulę z Blomusa...
Przepiękne te wianki, nie moge się napatrzeć......
Muszę napisać Danusiu,że ta czerwień bardzo, bardzo pasuje do Twojego ogrodu zwłaszcza teraz w okresie Świątecznym, mimo,że sama osobiście nie przepadam za czerwienią to uważam, że u Ciebie wygląda wspaniale i myślę,że mogłoby być więcej takich krwistych akcentów..
Pozdrawiam
Bogusiu byłam z wnukami w niedzielę w Trójmieście i w drodze do oceanarium w Gdyni zobaczyłam piękne kompozycje w stylizowanych na łodzie donicach, w każdej były różnobarwne kapusty ozdobne, jakieś pnącz i iglaki niestety nie mogłam porobić fotek, bo nie było możliwości zatrzymania się, a w porcie już tych kompozycji nie było czy miała byś możliwość zrobienia im fotek? pozdrawiam
Aniu,spełniam życzenie...Świętojańska tonie w łódkach z kapustą.
Witaj Bogusiu dziękuję za piękne zdjęcia kompozycji z przyjemnością oglądałam twoje fotki
Stwierdziłam, że najwyższy czas, żeby mieć w domu choć jeden wianek adwentowy (inspiracja to oczywiście warsztaty Danusi) ten jest kupny, wianek osobno a ozdoby kupiłam osobno, następny może zrobię samodzielnie
....i szybciutko pędzę żeby się przywitać w nowym wątku, który już spęczniał do 6-ciu stronek pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów ogrodowych i zadowolenia z realizacji