Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moje zmagania ogrodowe 21:34, 21 paź 2012

Do góry
Witam!
Jutro wkleję zdjęcia tej samej alejki co wcześniej, bo co chwila tam chodzimy na spacer tak jest pięknie, a dziś grzybki. Byliśmy z M z godzinkę, słoik w occie jest, cała maszyna do suszenia i zrobiłam jajecznicę z grzybkami. Ludzi mijaliśmy dużo, ale znów swoje też znaleźliśmy

Ogród Dominiki 21:34, 21 paź 2012

Do góry
Blaski i cienie nowego życia 21:32, 21 paź 2012

Do góry
Witam Ulciu po przerwie Poczytałam o wszystkim. I o pięknych hortensjach, i o wianku (śliczny!), i o winogronie, i o runiance, i o wrzosach z bluszczem chowanych przed zimnem. U mnie w Pszczynie jeszcze przymrozków musiało nie być, dalie kwitną
Święto masz Ulciu? To spełnienia marzeń Ci życzę. I kwiatucha świeżo kwitnącego zostawiam

Mój mały raj na ziemi :) 21:31, 21 paź 2012

Do góry
Anulko-kochanulko z okazji 600tki z dzisiejszego obchodu ogrodowego-ku memu zaskoczeniu ukorzeniony sierpniowy bukszpanik

Nie masz pojęcia jak mnie ucieszyłhihi...
Mój mały raj na ziemi :) 21:31, 21 paź 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Ale się gości nazbierało,trudno się dopchać z życzeniami!

,,Tupot białych mew" Tobie przesyłam!

I ....,,,chciałbym mieć rower!"

Haniu cudne fotki
Dwa światy 21:30, 21 paź 2012

Do góry
Borbetko ,mam podobnie.

...mój winobluszcz wlazł na czubek świerka

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:27, 21 paź 2012

Do góry
Kasik.. mój asortyment też dzięki grochowisku poszedł w świat...
Niestety mogłam to wykopać w wolnej chwili... a tego mi ostatnio notorycznie brakuje... wzięłam zlecenie które okazało się bardziej czasochłonne i większe niż myślałam... wiec moja doba pracy jest praktycznie dobą.. Zapowiadają od wtorku pogorszenie pogody, deszcz, zimno, wiec jak zrobiłam co najpilniejsze (wydarcie jednorocznych, przygotowanie donic do wniesienia na zimę do domu, posadzenie reszty cebul, wycięcie roślin z oznakami mączniak... wywiozłam ponad 10 taczek dobra.... a każda taczka z wielkim chochołkiem) , to wzięłam się i za wykopywanie... całą wiosnę rozdawałam to kwiecie... kto chciał to już wziął.. Jakbym tego nie wykopała w tym roku, to przeróbkę bylinowego musiałabym odłożyć znów o rok... bo tak było co roku.... a razem z tojeścią zwykła mam tam i takie cudo , którego nie chcę wyrzucać... a te żółte już zagłuszało...
Ogród Dominiki 21:27, 21 paź 2012

Do góry
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:26, 21 paź 2012

Do góry
I to połącznie kolorów też musze odtworzyć gdzieś...

W cieniu - zacieniona 21:26, 21 paź 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
To miałaś szczęście, bo u nas cały dzień zamglony...bez słoneczka...
Popołudnie było piękne i cieplutkie...
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:25, 21 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
I następne Inny świat, tuż za rogiem

Naprawdę masz go za rogiem? No to zazdroszczę

Teściów też
Dwa światy 21:24, 21 paź 2012

Do góry
Z pozdrowieniami dla zaglądających....trochę jesieni ....żywy obraz

Marto cieszę się ,że jeszcze o mnie pamiętasz ,bo rzadko bywam ostatnio(mam nadzieję że zimą nadgonię),...róże okrywam dopiero jak zapowiadają większe mrozy
W cieniu - zacieniona 21:24, 21 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Zrobię sobie z tego zdjęcia tło na pulpit Pięknie dziękuję! Boski widok. Tęsknię za jeziorami i żaglami
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:23, 21 paź 2012

Do góry
Zawitałem do najszybciej pędzącego wątku w historii ogrodowiska , Wątek pędzi jak struś pędziwiatr Ogród masz piękny,super poczynania w nim,szczęka mi opadła . zasługuje na miano najpiękniejszego ogrodu w Polsce. Pieska masz naprawdę kochanego on przyłożył swoją łapkę do tego ogrodu. Pozdrawiam.

Moja biedroneczka dla Was.

Mój mały raj na ziemi :) 21:22, 21 paź 2012

Do góry
Ale się gości nazbierało,trudno się dopchać z życzeniami!

,,Tupot białych mew" Tobie przesyłam!

I ....,,,chciałbym mieć rower i nowe majciochy!"
Chciałabym mieć rower i będę go mieć- Klaus Mitffoch

Mój mały raj na ziemi :) 21:22, 21 paź 2012

Do góry
Gratuluję

W cieniu - zacieniona 21:21, 21 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Bogusiu siedzisz na zacienionej?
Dzisiaj jestem już w domu,ale często zaglądam....właśnie wróciłam...przed chwilką...mgła,nic nie widać na drodze...
Nigdy nie mów nigdy 21:21, 21 paź 2012

Do góry
Dotarłam i już zdaję relację
Przede wszystkim stęskniłam się za kontaktem z Wami. Na szkoleniu miałam dostęp do netu, ale czasu mniej, natomiast w Pszczynie nie mam dostępu do sieci, a czasu więcej Trudno, nie można mieć wszystkiego
Szczyrk superzasty o tej porze roku. Kolorowy i trafiłam na ciepłą, słoneczną pogodę Lubię Szczyrk, jest spokojniejszy od Wisły, którą tak lubi mój M
W czwartek przyjechaliśmy do Pszczyny, M wieczorem pojechał do Zabrza (ktoś musi pracować ). Kocurki miały się dobrze, karmę jeszcze miały, sąsiadka przynosiła im mleko. W piątek plewiłam róże, a one wszystkie harcowały koło mnie. Znalazły sobie wyższe miejsce w drewutni, z tamtego pewno wygonił je wtorkowy deszcz. Rozłożyłam im stary ręcznik i tam śpią. Niestety, albo stety...w piątek Rudzielec znalazł nowy dom. Wiecie co? Właściwie to przecież nie moje koty, ale...smutno mi było. Zostały trzy : mama, kociczka i kotek.

Ze Szczyrku przywiozłam wróbelka. I tu na zdjęciach z zaległymi latarenkami

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:18, 21 paź 2012

Do góry
Skarposkalniak w drugim roku isnienia. Troszkę mi brakuje tych goździków...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:18, 21 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)

Papug czy nie .. kolory dobrał cudnie
Super że terapeutycznie się zrelaksowałaś....
A teraz odnośnie cebulek od Matki Teresy... jakie by nie były kolory... tak własnie terapeutycznie cieszą I nie jest to na pewno twój ulubiony kolor..... ale papug ciesz jak mało co ...... a wiosna takie terapeutyczne ogniste kolory.... daja czadu.... wiec ja cały rząd na kilka metrów tylko w żółto-czerwonych kolorach machnęłam..... a krokusy jakie bozia dała.. czyli mikst..bo najtaniej Wiosna o tym zapomnę... i te najtaniej będzie oznaczało najwięcej

O matko..toć ja tylko o śniadaniu siedzę. .lecę coś zjeść... a łapki tak bolą, że chyba sobie nawet kanapki nie mam siły zrobić... ale tojeść orszelinowatą wyciągnęłam na światło dzienne... wszystkie zawalidrogi do pokazania jej urody wyciepałam .... korzenie na śmietnik.... cały kubeł wielki zapełniłam.... a badyle do ogniska.. które M rozpalił..bo jednoroczne też poszły w niebiosa... i kilka taczek innego dobra... do kupy chyba z 10 taczek..... a może i więcej... Gdzie się to wszystko u mnie mieści..... pojęcia nie mam..

Anuś nikt nie wie jakimi kolorami to wybuchnie ... narcyzy podobno białe ale kto to wie ...

tojeść na ekspozycji to konieczność ... ja szalałam na widok tych kilku kfiatków a u Ciebie to będzie uczta ...

Aniu gdzie się to mieści to ja wiem ... nie wiem tylko jak Ty ogarniasz ten teren ... ilosć pracy i te tysiące kfiatków i nie tylko ... jesteś wielka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies