Ach ten ciągły brak czasu ... ale dzisiejszy spacer postanowiłam uwiecznić i podzielić się z Wami
Dziękuję wszystkim odwiedzającym i chwalącym
Co do mojej szałwii pozwoliłam jej się wysiać i jak na wiosnę wzejdzie i rozpoznam, że to ona to po rozmnożeniu oczywiście podzielę się z chętnymi. Jeszcze raz dziękuję za komplementa a teraz troszkę kolorów jesieni w moim ogrodzie
Aniu an-tre, dziękuje za odwiedzinki i nowinki o ogrodzie we Włocławku. Tak miałam blisko i nie wiedziałam o pałacu i ogrodzie. Może kiedyś tam zawitam jeszcze.Zdjęcia złociste od jesieni i ładne.
Weroniko ja o tym miejscu dowiedziałam się też niedawno, chociaż mieszkam blisko na pewno wrócę tam wiosnę, żeby podziwiać cebulowe i inne wiosenne, ten ogród ma potencjał tylko trzeba mu trochę czasu, żeby okrzepł
Główne wejście zawłaszczone przez róże dużo okrywowych, jak się rozrosną będzie bajka
Aniu w jakim odstępach sadziłaś te tawuły? A w jakich tawuły w żywopłocie? Mam nadzieję, że ci nie przeszkadza, że zamieściłam parę twoich zdjęć u siebie w wątku? Ale tak mi się podobają twoje żywopłociki z tawuł, że chciałam mieć je do podglądu u siebie dla inspiracji.
Pozdrawiam.
Dzieci bardzo lubią las.....a szczególnie ,jak mają swój koszyki zbierają skarby....na własny rachunek.
Haniu wnusia poznała grzybki, które udają pieczarki i które udają kurki, wypatrywała podgrzybki, zbierała kolorowe listki i skubała korę bardzo jej się podobało w lesie właśnie odjechała do drugiej babci
Aniu w jakim odstępach sadziłaś te tawuły? A w jakich tawuły w żywopłocie? Mam nadzieję, że ci nie przeszkadza, że zamieściłam parę twoich zdjęć u siebie w wątku? Ale tak mi się podobają twoje żywopłociki z tawuł, że chciałam mieć je do podglądu u siebie dla inspiracji.
Pozdrawiam.