Witaj... To dla Ciebie, Danusiu... Moja Nina, dostałam na Dzień Matki, od moich dzieci... I dzielę się nią z Tobą... Mnie sprawiła dużo radości... I Tobie również, tej radości życzę...
Zaczynają mi się wyświetlać zdjęcia w głowie twojego ogrodu które zabrałem ze sobą były nie zapomniane miałem chyba szczęście że widziałem twój ogród wcześnie rano popołudniu i wieczorem było wspaniale dziękuję ci za to ze twój ogród jest dla nas otwarty Czasami mówię na twój ogród moim ogrodem
czy Ty jakąś agroturystykę szykujesz? i w którym kierunku na rozlewiskach masz to cudo? Kiedyś myśleliśmy o takim opuszczonym siedlisku gdzie do ludzi daleko i nikt Ci przez plot nie zagląda... nie żebym ludzi nie lubiła, ale czasami ręcę opadają i masz ochotę zaszyć sie by nikt Cię nie widzial...Dzisiaj znalazłam stara fotę z moich ulubionych bagien
Przywołana do tablicy uprzejmie informuję, iż w ogrodzie nic się szczególnego nie dzieje.
Liście spadają i cały czas grabienie i grabienie - końca nie widać - jednym słowem za dużo liściastych za mało zimnozielonych.
Co wygląda najlepiej w moim ogrodzie o tej porze roku:
1. Żurawki