Jolu zostawiam Ci kwiatka, zeby przegnał choć na chwilę troski i zdrówka życzę.
Wnuki piękne rysunki zrobiły.
kiedyś też się zdziwiłam jak widzi mnie mój trzyletni synek - uśmiałam się do łez.
Gdzieś mam to zdjęcie .
ta w czarnej spódnicy to ja, a synek w niebieskiej koszuli nadal się śmieję
Od razu Cię poznałam na rysunku po uśmiechu
Miło, że zajrzałaś i do tego z kwiatkami
Jolu zostawiam Ci kwiatka, zeby przegnał choć na chwilę troski i zdrówka życzę.
Wnuki piękne rysunki zrobiły.
kiedyś też się zdziwiłam jak widzi mnie mój trzyletni synek - uśmiałam się do łez.
Gdzieś mam to zdjęcie .
ta w czarnej spódnicy to ja, a synek w niebieskiej koszuli nadal się śmieję
Jeszcze jestem przeziębiona i spraw ważniejszych od działki dużo, ale pogoda zapowiada się cudnie. Korzystajcie z niej
A ja?
Pewnie się zadowolę kwiatami w wazonie ... i podrepcze wirtualnie po waszych ogrodach.
Dobranoc..... i sorki, że nie ugościłam jak należy moich gości... a teraz idę spać, bo mi Betysia będzie musiała pić kawusię beze mnie Wiec po Betysiowemu buziam.. i zostawiam pismo obrazkowe.. kaltalpa już się zaczyna żółcić... i miłorząb też..
Sylwia a na kiedy planujecie zakończenie "zimowego"? jestem ciekawa jak to będzie w realu wyglądało, a na ogródku masz jeszcze ślicznie, przymrozków u Ciebie nie było? pozdrawiam
Planuję w tym roku zamknąć temat altany , natomiast w ogrodach zimowych samą stolarkę aluminiową . Cała reszta , to przyszły sezon , cały .... Przymrozki były tak jak i u Sebastiana ....mamy podobnie ....
Boczny rzut altany....
No fajnie będzie trzymam kciuki nadal za realizację i będe podglądac, buziole
Witaj Karola, chodziło mi po głowie to Twoje Jagłowo, zdawało mi się że słyszałem już tę nazwę i dziś dopiero załapałem że spod mostu w Jagłowie zaczynałem spływ kajakiem. Byłem tam tylko ten jedyny raz. Wcześniej bywałem rowerkiem na śluzie w Dębowie, to już blisko do Jagłowa. Ja wolę te bardziej dzike tereny jak Czerwone bagno, Barwinek i Bagno ławki, tereny w Dolistowie za mostem też super, szczególnie na wiosną gdy wszystko jest zalane i droga kończy się na moście. Złapałem teraz kleszcza i był zakażony, muszę brać przez miesiąc antybiotyk. Pierwszy raz mi się taki trafił.
Pokażę Ci jak wyglądaja tereny na wiosnę, to widok z Dolistowa na Jagłowo
Tak wygląda droga na Jagłowo wiosną, to i tak jast mała woda.
Tak wygląda latem
Pozdrawiam Cię
U nas ten grzyb nazywa się barania głowa.
Z tego co wiem,zawsze odrasta w tym samym miejscu .Jest mało znany i pod ochroną więc można napotkać bardzo okazałe czupryny.
pierwsze zdjęcie jako tako, ale drugie za gęste i za smutne, koloru potrzeba, o widze , że Justi linki dosłala, to oki
A ciek w tej obudowie i podświetlony bardzo mi się podoba
W tym roku latem zakupiłem dziewannę, była już przekwitła ale wypuszcza nowy kwiatostan... ciekawe czy da radę i zdąży zakwitnąć przed większymi przymrozkami...pozdrawiam
p.s. ładny ogród, będę tu stale zaglądał
Bogdziu, zdjęcia piękne!!! ach jakże Ty masz uroczo
powiedz mi proszę, co to jest ? ten ogień obłędny ! aż się buzia mi uśmiechnęła !?
powiedz co to
Klon palmowy Atopurpureum ( chyba gdzies jeszcze r powinno byc) Atropurpureum???, jakoś tak.
Cały rok jest bordowy a na jesieni najpierw brzydnie by potem zapłonac ostrą czerwienią.
Aniu, nie miałem okazji złożyć gratulacji z okazji tak szybkiego finiszu co niniejszym czynię
Twoje nowe zakupy są imponujące a ogród na wiosnę będzie czarował kolorami.
Witam wszystkich. Jak już napisałem chętnie poczytam wasze sugestie, co by tu jeszcze posadzić. W tym roku zatrzymałem się z nasadzeniami, bo przyznam szczerze nie mam pomysłu, co dalej.
Pani Danusiu, gdyby przez przypadek zajrzała Pani na ten wątek , bardze chętnie posłuchałbym Pani zadania. Takiej pierwszej mysli, jaka przeszła profesjonaliście po obejrzeniu zdjęć.
Pozdrawiam
Eh, kiedy się doczekam takiego gąszczu
Mój stary ogródek
Tak, dopiero teraz wróciłem z przedłużonego urlopu. było super
W ogrodzie widać już jesień i od razu musiały pojawić się chryzantemy - kwiaty jesieni...