Gratulacje Marto!
Nie mogę nie zajrzeć jak kolejna setka Gratulacje wielkie!
I ja dołączam do życzeń 300 żeby dalej było kolorowo
elementy dekoracyjne wiewióra, szczerze nie przepadam za nią, ale to ulubienica mamy. Próbowałam ją wyeksmitować, ale upracie wracała na miejsce. jak widać rośliny się zmieniają, a wiewóra trwa
Ostnice postanowiłem związać, by zimą nie miały zbyt dużo wilgoci w środku kępy... To samo uczyniłem z turzycą po lewej na zdjęciu... Pościnałem już nadziemne części bylin... w przyszłym tygodniu, muszę wyłączyć i wyciągnąć z oczka pompę i układ filtru...a następnie uruchomić napowietrzacz Woda - masakra...oby ryby tylko przeżyły. Pieknie i takie wszystko zadbane , uporządkowane ! Pozdrawiam M
Ostnice postanowiłem związać, by zimą nie miały zbyt dużo wilgoci w środku kępy... To samo uczyniłem z turzycą po lewej na zdjęciu... Pościnałem już nadziemne części bylin... w przyszłym tygodniu, muszę wyłączyć i wyciągnąć z oczka pompę i układ filtru...a następnie uruchomić napowietrzacz Woda - masakra...oby ryby tylko przeżyły.
Moje wnuki, dwudziestomiesięczne brzdące rok później - zabawa czy praca?
Do lata, do lata, wątkami Ogrodowiska będę szła ... Furteczka otwarta od rana dla WSZYSTKICH Hahaha, wypisz, wymaluj zupełnie jak moi kilka lat temu! Chyba fotkę wstawię... tylko pogrzebać w folderach muszę
Do lata, do lata, wątkami Ogrodowiska będę szła ... Furteczka otwarta od rana dla WSZYSTKICH