Wydarłam zmrożone jednoroczne... odsłoniłam ładne trawki (już więcej tu wysokich kfiatków nie posadzę)
i wygospodarowałam plac pod kolejne cebulowe........ . trochę ich tu wejdzie
I jeszcze czarna rozplenica.... mam nadzieję, że przezimuje, bo to jej pierwszy sezon...
Z daleka
Z bliska
I bardzo bliska
Piękne te inspiracje z lustrem ,na pewno to lustro na tym płocie zawiśnie nie teraz ,ale zawiśnie
Ale jutro tak z ciekawości przymierzę je w tym miejscu,tu odbiciem będzie cis tylko ciekawe jak to wyjdzie w odbiciu
Ogoniasty się zdenerwuje, bo robimy zamach na jego kawałek ulubionego miejsca... Ale mówi, że on Ogrodnik i jakby co to przekopie po swojemu.... ma coś po pańci A jak się spodoba, to będzie grzeczny
Ewo, czasami agapanty nawet przekwitnięte potrafią być ładne. Nie pomyślałam wcześniej o skojarzeniu porcelanowym. Może coś w tym jest? Ciekawe jak tam wygląda teraz w październiku (bo te zdjęcia to z końca czerwca albo początku lipca)?
jest cudnie, a jak dodasz to co planujesz będzie bosko. Wydaje mi się, że to że są pomieszane wysokościową dodaje im smaczku. Jak ja ubolewam nad tym że nie mam większej przestrzeni....
Wszyscy mamy, jak to jesienią. Justi, gdzie Ty chcesz te tuje dosadzać? Piękny klon widzę a i w lewym rogu srebrzy się bylica, u siebie zestawię ją z szałwią.