Myśli, ze jak skończę, to będę odpoczywać ;0 Nie umiem tak nic nie robiąc
Renia ty serio o kolejnych drzewach myślisz?
Ja już mam brązowa trawkę w donicy a teraz chciałam zrobić powtórzenie
to co nie krzyczałaś wcześniej, że tam drzew brakuje
A on jeszcze tego nie wie?
Podoba mi się http://tuinontwerp-garden-design.com/portfolio-exclusieve-tuinen-luxe-tuinarchitectuur/moderne-villatuin-middelburg/
dasz cynk?
o kurcze!!!
Sebek je ma w donicach, super wyglądają, to dobry pomysł. No proszę i znowu się szykują konkretne zakupy, jak już skończyłaś w ogrodzie prace, to dla odmiany inne atrakcje szykujesz dla nas
Nieskromnie powiem, że nawet mi to wyszło Nie zwariowałaś tylko jesteś perfekcjonistką, fajnie będzie jak coś tam wsadzisz, najpopularniejsze drzewa tu na forum, które spełniają takie kryteria to umbry lub platany Alpens Globe.
Ojj tak, potwierdzam
Nie zwariowałaś , przecież my lubimy drzewa! Ogrodowisko nie boi się drzew (jak niektórzy architekci od zieleni miejskiej).
kiedyś czytałam, że dębowe nie są dobre, ale nie pamiętam dlaczego gdzie je Reniu dajesz?
a mi się zdaje że jak już dojdziesz to zdąży Ci się znudzić reszta i będzie znowu zmieniac
O matko ... E-Mowi chyba tego nie powiem
Raczej tak ... chociaż jak już osiągnę to COŚ to jestem spokojna, nie szukam innych rozwiązań tylko ciesze się tym i dbam by cieszyło jak najdłużej Ale chyba jestem baaaaardzo wymagająca i długo szukam tego CZEGOŚ ... myślę jednak, że nastąpi niedługo taki czas, że będę odpoczywać ogrodowo a jak będzie mnie nosić to przerzuce się na podróże ... to jest dopiero adrenalina i pokarm dla duszy)))))
Jak juz wszystko zrobicie to bedziecie zmieniac bo życ bez tej roboty nie potraficie.Ja tak mam.
Amelia, daj znać, kiedy. Będę podglądać To moje ulubione ogrody. I jeszcze kilka innych oczywiście