Zielony dach już mu się należy wycinanie patyczków z żurawek, ale czekam aż wsadzę któregoś pana
Sama nie będę się że tak powiem wystawiać do wiatru, żeby samochody hamowały pod śmietnikiem
Sebek, ja też pokaże kanciki. Twoje piękne, najładniejsze przy skalniaku
Przy skalniaku się napracowałem najwięcej, bo były tam robione pierwszy raz.
Jednak lepiej to wygląda jak jest koło kancika ziemia, a nie kostka. Tylko cały czas zastanawiam się nad tym czy robić jakiś odstęp między trawnikiem a kostką - bo tnę tuż przy niej. Jak myślisz?
Problemem jest tutaj brak roślin. Potrzebujesz dużego drzewka bonsai , dużych głazów, ale nie kamieni okrągłych, żródełka z wypływem z bambusa i roślin towarzyszących, tak jak Ci Anetawi napisała.
O, już się uwinąłeś, a ja dopiero, ale porobiłeś jakieś fotki ? Cały czas się śmieję z tego oj tam,oj tam
Danusiu - skończyłem po 17, ale w kościele byłem
Miałem zamiar jeszcze dziś skosić, ale chyba zrobię to jutro z rana, bo po południu ma padać. Kanciki porobiłem szybciutko i pierwszy raz pod moim skalniakiem - oj było tego było - dwie donice
A skoro mowa o donicach to zadzwoniłem dziś do Pisarzowic i są skłonni przyjąć doniczki co w nich sprzedają. Tyle, że warunkiem jest to, że rośliny były kupione u nich. No ale skąd mogą wiedzieć skąd są - zawiozę im prawie wszystkie to może coś dostanę - np. zniżkę. Tylko powiedziała, że nieodpłatnie to może podjadę do mniejszej, bo nie wiadomo czy mi coś dadzą