Pogubiłam się po drodze...
18:22, 21 cze 2015
Plan na oko oczywiście
, akurat z tej strony mam paskudne widoki i mnie denerwują. Jak okiem sięgnąć to południe. O tulipanach tez myślałam ale takie zakupy to dopiero pod koniec sierpnia. Posądzę je w grupach
dzisiaj trochę szperałam i znalazłam ogólne wskazówki ogrodnicze. Szefowa pisała żeby się trzymać kolorystyki i od 5 do 7 gatunków. To ja już mam tam za dużo
, chyba szykuje mi się demolka na jesieni
.
Mam tam wisterie która już kwitła, budleje która będzie, hortensje ogrodowe zaczynają, przydały by się róże jak już pisałam wcześniej, coś zielonego co by w liściach ładne. I oczywiście drobnica tzn. szałwia w dwóch kolorach i trawy.
Nie będę robić ekranu z cisa bo nie wiem ile się od siatki odsunąć i drogo wychodzi tam mam prawie 13 m długości

Mam tam wisterie która już kwitła, budleje która będzie, hortensje ogrodowe zaczynają, przydały by się róże jak już pisałam wcześniej, coś zielonego co by w liściach ładne. I oczywiście drobnica tzn. szałwia w dwóch kolorach i trawy.
Nie będę robić ekranu z cisa bo nie wiem ile się od siatki odsunąć i drogo wychodzi tam mam prawie 13 m długości