Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 20:27, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oj tak szybko to nie dałabym rady od razu po świętach tj 27 - trochę oczy chcę nacieszyć
Moja jodła w tym roku również wyjątkowo szybko gubi igły - rozmawiałam kiedyś z zaprzyjaźnionym ogrodnikiem, mówił, że te cięte przeznaczane na drzewka świąteczne często już w listopadzie a nawet końcówka października są przygotowywane do sprzedaży, więc moja pewnie długo już bez korzenia była... ale wybaczam jej piękny okaz nam się trafił
nam też. corocznie cięty z dobrej szkolki w trawach zreszta się specjalizującej.ale nie tak trwały jak sosna
Na zielonej... trawce :) 20:17, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Mówisz i masz

mniammmmmmm kochana ty
Na zielonej... trawce :) 20:15, 04 sty 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Ja wczoraj też stałam przy hiacyntach w sklepie zastanawiając się czy kupić,w końcu nie kupiłam bo nie było 3 w takich samych doniczkach . W sumie to bardziej mi się podobały doniczki,takie malusieńkie wiadereczka ocynkowane ale tylko jedno takie było,szkoda

Asiu to początek - pierwszy rzut, na pewno coś ładnego jeszcze wyhaczysz
Na zielonej... trawce :) 20:14, 04 sty 2017

Do góry
malkul napisał(a)

tak poproszę

Mówisz i masz

Na zielonej... trawce :) 20:11, 04 sty 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
Ja się tak cieszyłam ze swojego szkła z hiacyntami no ale Twój słój mnie przebił. Jest super. Szkoda że obi mam 80 km od siebie

Aniu Twój jest piękny w swojej prostocie, taki delikatny - bardzo mi się podoba i cena fajna, a mój kosztował x2

Na zielonej... trawce :) 20:08, 04 sty 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
rozebrała w nowy rok.ale zdarzało się że i 27 grudnia jodła która w tym roku miałam zamiast stradycyknen już u nas sosny sypala się jak mało która choinka i nas.i choć piękna to nie idealna. Nie ma to jak modrzew w zimowej wersji.orzynajmniej się nie sypie

Oj tak szybko to nie dałabym rady od razu po świętach tj 27 - trochę oczy chcę nacieszyć
Moja jodła w tym roku również wyjątkowo szybko gubi igły - rozmawiałam kiedyś z zaprzyjaźnionym ogrodnikiem, mówił, że te cięte przeznaczane na drzewka świąteczne często już w listopadzie a nawet końcówka października są przygotowywane do sprzedaży, więc moja pewnie długo już bez korzenia była... ale wybaczam jej piękny okaz nam się trafił
Na zielonej... trawce :) 20:01, 04 sty 2017

Do góry
leon60 napisał(a)

jodłą jestem zaskoczona.. a co do modrzewia muszę się zgodzić z szyszek wychodzą tylko jakieś mini gąsieniczki i pękają mu pąki

Olu jak widziałam Twojego modrzewia to tez pomyślałam, że bałaganu nie będzie Pękaja mu pąki, a to z bryłą korzeniową masz?
Na zielonej... trawce :) 18:18, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Asiu znaczy, że przed Nowym Rokiem ogarnełaś temat? Szybka jesteś

Ja też nie lubię długo trzymać, stroiki już wątpliwej świeżości, a choinka też już zaczyna lecieć, co się ją trąci - wyjątkowo szybko w tym roku.
rozebrała w nowy rok.ale zdarzało się że i 27 grudnia jodła która w tym roku miałam zamiast stradycyknen już u nas sosny sypala się jak mało która choinka i nas.i choć piękna to nie idealna. Nie ma to jak modrzew w zimowej wersji.orzynajmniej się nie sypie
Na zielonej... trawce :) 17:35, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

zapraszam z mleczkiem? to do kuchni podlecę

tak poproszę
Na zielonej... trawce :) 17:11, 04 sty 2017

Do góry
Moniko wychodzi na to, że sporo osób już myśli o wiośnie
Na zielonej... trawce :) 16:49, 04 sty 2017

Do góry
malkul napisał(a)

zasiadam na kawę przy tej "wiosnie"

zapraszam z mleczkiem? to do kuchni podlecę
Na zielonej... trawce :) 16:48, 04 sty 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Angeliko, wszystkiego dobrego w nowym 2017 r. Zdrowia, pomyslnosci i spelnienia marzen. Oby twoj ogrodek pieknie sie rozrastal bez szkodnikow i chorob.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego.

Dziękuję Elu - Tobie także wszystkiego dobrego i ogrodowo i w życiu osobistym
Na zielonej... trawce :) 16:47, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Na nadchodzące mrozy i zapowiadane śnieżyce... sprawiłam sobie namiastkę wiosny... a ta z kolei nie wydaję się być bardzo odległą

zasiadam na kawę przy tej "wiosnie"
Na zielonej... trawce :) 16:45, 04 sty 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Lubię słoje.ja też swój z dekoracji świątecznych sprzarnelam.zreszta wszystkie świąteczne dekoracje już od kilku dni w kartonie

Asiu znaczy, że przed Nowym Rokiem ogarnełaś temat? Szybka jesteś

Ja też nie lubię długo trzymać, stroiki już wątpliwej świeżości, a choinka też już zaczyna lecieć, co się ją trąci - wyjątkowo szybko w tym roku.
Na zielonej... trawce :) 16:44, 04 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja właśnie sprzątnąłem wszystkie dekoracje świąteczne, wystarczy mi mnóóóóstwo śniegu za oknem

Ten słój kojarzę, ale jak dla mnie za dużo za niego chcieli, a na obniżkę się nie załapałem...

Wychodzi na to, że mamy gust podobny a to do mnie przegnałeś ten śnieg chyba, bo zaczyna się rozkręcać
Na zielonej... trawce :) 16:41, 04 sty 2017

Do góry
leon60 napisał(a)
a ja nie chowam jeszcze bo mi właśnie pasują do klimatu za oknem

Pogodzie się coś pomyliło - na święta miała się ładnie zgrać z dekoracjami
Na zielonej... trawce :) 16:40, 04 sty 2017

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Ja też jeszcze nie chowam

Do kiedy zostawiasz Basiu?
Na zielonej... trawce :) 16:39, 04 sty 2017

Do góry
Zapach mają intensywny, fakt w małym pomieszczeniu by pewnie mnie drażnił, ale mam otwartą przestrzeń - kuchna - salon - holl - klatka schodowa więc ma się gdzie panoszyć
Anna i Ogród 16:21, 04 sty 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Macham noworocznie Gości u Ciebie sporo i to jakich - piękne i kolorowe Mój karmnik poległ po dzisiejszych wichrach nocnych...

Widzę, że zakup dokonany na zimową chandrę... u mnie tez stoją w salonie czekam aż zakwitną

Oj na chandrę się przydadzą. Patrzę na nie codziennie i czekam kiedy zaczną rozkwitać bo za zapachem już tęsknię
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies