Odkryliśmy bardziej grona i teraz sąsiada kury podskakują za płotem...coby podjeść ) więc siatkę muszę teraz założyć.
potasu nie dawałam i siatek nei zakłada, jakoś nie mam os, stosuję tylko kwestie cięcia ogławiania itp
No to klops. Kazali mi się tam inspirować
Gosia, ślicznie jak zawsze! U Ciebie powoli przekonuję się di bukszpanowych kul. A tak z innej beczki - szukam linka do ogrodu Magnolii. Wiem, że był u Ciebie, ale znaleźć nie mogę. Czy mogłabyś mi podesłać? Ja nie znajduję ani tu, ani na muratorze.
Powiązałaś stipę, że tak sterczy?
Gosia przez ciebie wpadam w kompleksy te ogrodowe oczywiście muszę wszystko u siebie pozmieniać za rok.
Aż się zalogowałam, żeby zachwyty wyrazić . Też bym chciała moliniową mgiełkę.
no to sobie nadrobiłąm , poogladałam ale Ty masz kobitko wyczucie ,,,smak i i wszedzie ta subtelnosc .... szumi w uszach od tych cudnych traw ))) buziol
Hortensja z jarzmianką śliczne zestawienie, no jak cały ogród.. ten łan jeżówek..
Jak pięknie! Uwielbiam Twoje rozplenice w donicach, nieprzyzwoicie boski trawnik i wszystko takie puszyste i same ohy i ahy Cudnie!
Dobrze, że przeczytałam o obrywaniu liści u winogron Dziś poczyszczę Hortensje z jarzmiankami to udany duet