Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój jesienny ogród 07:23, 30 lip 2012

Do góry
Aniu, dzięki ale Arturka, znam go od dawna, jest kilka filmów ale ten jest najlepszy. Dzięki za szczegółowy opis trasy.
Monteverde, to dziękuje z góry za pamięć o nasionkach malwy. Trochę popadało, nie za dużo ale jak dla mnie lepsze trochę, niż wielka ulewa.

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 07:10, 30 lip 2012

Do góry
Slonecznikow mam kilka, lubie jak kwitna

Lilie pachnace przy tarasie:

Kyushu kwitnie na calego Ciekawe jak wyglada starszy egzemplarz?

Czy ktos wie moze co to jest? Nie rudbekia...

Przywrotniki ciagle kwitna:

Kolejne leczo zrobione, bo cukinia szaleje

Perovskia spod Augustowa - posadzilam przed ptaszorami, azurowa jest, powinna dobrze wygladac wsrod ostrozek (na razie polamane lub obciete, odrastaja).

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 07:00, 30 lip 2012

Do góry
Kudowa Zdrój

Ogródek Hanusi po zimie 06:56, 30 lip 2012

Do góry
Ucieszyłabym się dostając portret,obojętnie jaką techniką zrobiony!

Kochani,w tym roku wyjazdu za granicę nie będzie.Może co po drodze ciekawego spotkamy.Wyjazd typowo rodzinny.
Pozdrawiam wszystkich , co to są ,,w drodze" do własnych ogródków!
Mój kawałek raju II 01:52, 30 lip 2012

Do góry
Diana napisał(a)

Mina

Aniu czy to jest bylina ? śliczne kwiatki!
jednoroczna Mina

Do góry
hahaha nic się nie stało ja Ciebie odwiedziłam i namiary zostawiłam a teraz zostawiam motylka i idę spać dzisiaj normalnie jak ludź dobranoc

Do góry
monteverde napisał(a)

Mina

Aniu czy to jest bylina ? śliczne kwiatki!
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 01:43, 30 lip 2012

Do góry

Na szczęście udało mi się znaleźć i zakupić książkę o roślinach górskich, bo jak długo można żyć w nieświadomości
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 01:40, 30 lip 2012

Do góry
Kuklik napisał(a)
Co prawda ja teraz w górach, ale przed wyjazdem zrobiłam parę fotek, mam teraz chwilkę to powrzucam.
Rudbeckia Indian Summer

Nareszcie jeżówki

Nieustająco zachwycająca Green Envy

cudeńka a green envy !!!!!!!!!! poprostu śliczna !!!!! bardzo chciałabym taką mieć
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 01:27, 30 lip 2012

Do góry
Mój ogród zaczyna się jeszcze przezd ogrodzeniem Może nie jest to do końca to o czym marzę, ale lepsze to niż nic Dwa lata temu dostałam od sąsiadki dosłownie kawałek tej trawy...........a dzisiaj rośnie wzdłuż ogrodzenia!!!!!jest niesamowicie ekspansywna i jak dla mnie urokliwa towarzyszy jej irga na pniu i mieczyki, które zaczynają kwitnienie.Jeszcze mam "za plecami" kawałek gdzie rośnie.Tam jednak chcę posadzić coś innego, ale czy uda mi się jej pozbyć?zobaczymy.

A to mój ostatni łup uwielbiam takie dni..........pojechałam tylko na chwilkę z dziećmi do sklepu...i przypomniałam sobie,że w pobliżu jest fajny "szpermarket" ,krótkie pytanko do dzieci - zaczekacie? mamusia tylko wskoczy na chwilkę? tak. I jak biegnę, lecę i widzę z daleka rzuciła mi się w oczy!!! mam!!! jeszcze szybciej z nią w dłoniach (mała nie jest) biegnę do dzieci.One juz wiedzą - mama coś niesie jest zadowolona! no to jak tego nie wykorzystać........pózniej lody i wspólna długaaaaaa zabawa na ogródku

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 01:23, 30 lip 2012

Do góry
Mówią, że podróże kształcą i to święta prawda, bo ja nie miałam pojęcia, że jarzmianka to taka górska roślina :

Jak już ją wypatrzyłam to potem wypatrywałam kolejnych mikro-cudów w makro-górach...
A było ich mnóstwo

Mój kawałek raju II 01:05, 30 lip 2012

Do góry
piękny widziałam wstawię zdjęcie ale potem zabiorę a gdzie go kupowałaś?
czy nie podobny do Omoshiro?
Mój kawałek raju II 01:01, 30 lip 2012

Do góry
Klamber napisał(a)
Dzięki Aniu, u mnie dopiero niedawno trochę popadało. A masz zdjęcie tej jezyczki zrobione z dali, mine zbierasz czy kupujesz? Kurcze ale się zasiedziałem. Samochód trochę podrobiłem, dobrej nocki Aniu.

Minę kupuję nie jest droga trochę powiędnięta, bo było gorąco
dobrej nocy
Mój kawałek raju II 00:56, 30 lip 2012

Do góry
Kuklik napisał(a)
Jeszcze raz dziękuję za namiary na cud-powojnik, ale wypatrzyłam tez u Ciebie Viennettę Tez niczego sobie Uwielbiam powojniki, ale powoli juz nie mam gdzie ich upychać
Moja ostatnia miłość to Fond Memories, niestety nie mam chwilowo zdjęcia, wyślę Ci jak zrobię.
W podziękowaniu za cenne linki moja Green Envy, wieczorne zdjęcie

piękna jest też ja kupiłam, ale jeszcze nie wszystkie mi kwitną, no i zobaczymy czy dostałam tą za którą zapłaciłam a jak ten Fond Memories do naszej strefy? przypomina go
Clematis Omoshiro i Utopia zdjęcia widziałam
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 00:52, 30 lip 2012

Do góry
I po urlopie...
Była relaksująca wieś, był ogień i woda...

I były góry - zachwycające i potężne, jak to Tatry - nie do oswojenia piękne

Tak piękne, że tylko skakać z radości

Mój kawałek raju II 00:18, 30 lip 2012

Do góry
Jeszcze raz dziękuję za namiary na cud-powojnik, ale wypatrzyłam tez u Ciebie Viennettę Tez niczego sobie Uwielbiam powojniki, ale powoli juz nie mam gdzie ich upychać
Moja ostatnia miłość to Fond Memories, niestety nie mam chwilowo zdjęcia, wyślę Ci jak zrobię.
W podziękowaniu za cenne linki moja Green Envy, wieczorne zdjęcie
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:10, 30 lip 2012

Do góry
marzena napisał(a)
Aldona piękne rosliny i kompozycje
pokazuj jeszcze

Marzenko, specjalnie dla Ciebie.

Zielony Punkt - ogród Finki 00:09, 30 lip 2012

Do góry
Hej Martuś, zaglądam, a tu setka okrągła minęła
Wysyłam kwiatka i bardzo liczę, że uda mi się spotkać Ciebie na Zieleń to życie
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 00:02, 30 lip 2012

Do góry
Ta wiązówka ładna a jakiś aktorów w tych Dębkach spotkałaś? a przy ognisku to Ci Joasiu nie zimno? a jak tam nasze obiecane moherowe gacie, ostatnio mi się przypomniało, to się pytam? miłego wypoczynku Wam życzę
W ogródku Ani 23:59, 29 lip 2012

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies