Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:36, 19 sie 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Połączenie hortensji z jarzmiankami już w tamtym roku mnie zachwyciło a teraz jest po prostu mega. Nie mam pojęcia co robicie z tym trawnikiem, po raz kolejny zastanawiam się czy to nie wykladzina

no masz ci babo zagwozdkę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:36, 19 sie 2016

Do góry
milka666 napisał(a)
Super,pozdrawiam

Milenko macham ciepło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:35, 19 sie 2016

Do góry
Mysza napisał(a)
Gosiu patrzę i patrzę i ...cudnie jest.
Dorodne te Twoje roślinki
Macham.

Myszko- fakt ze poroslo wszytsko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:35, 19 sie 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
nawet nie wiem co napisać ...mowę mi odjęło
eeee tobie mowe zabrało- nei wierzę znam cię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ehhhh, wiesz, że mnie dobijasz? Musze mojemu trawnikowi coś sypnac, bo trzcinnikami się przejmuje, a trawnik rudy...

Bardzo mi się podobają te kolorowe akcenty w warzywniku

jak twój trawnik? coś uległo zmianie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 19 sie 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Szał traw na placu boju i wykładzina trawnikowa niezwykle mi sie podobają !

dzięki Madżen

Do góry
Mirka napisał(a)
Gosiu Co to za trawki na 1 i 2 fotce.?

1. hakonechloa
2 kłosownica
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:33, 19 sie 2016

Do góry
stychaz napisał(a)
Pięknie masz na tym placu boju Ogromniaste trawiszcza, łan jeżówek. Gosia, czy Twoje jarzmianki rosną na pełnym słońcu, czy raczej takim umiarkowanym?

mam w dwóch miejscach - te w ciniu rewelka te w słońcu - po przekwitnieni brzydną im liscie na zółto
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:33, 19 sie 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

pospolite u mnie rosną dość wysokie i po deszczach lubią się rozwalać, wszystkie inne stoją jak należy

u mnie w tym roku lubia kłaść się - za duzo deszczy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:32, 19 sie 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
tak zapobiega to nadmiernemu rozsiewaniu się

Buziaki ślę cudnie masz

u mie jakoś wcale sie nie sieją, ale ja ścinam jak zaczynją przekwitać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:31, 19 sie 2016

Do góry
Juzia napisał(a)
Poleżałabym na takim dywanie! I posłuchała szumiących traw.
U ciebie chyba pola dookoła to cisza i spokój?
Echhhh....bajka.

tak jest spokojnie, świerszcze grają, trawy szumią)

jedynie co to sąsiad lubiw nocy jeździć traktorem i kombajnem, spać się nei da

musze chyba sąsiada uka......ić
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:30, 19 sie 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Widzę, że sporo liści usunęłaś...czy tak trzeba ? nasze obcinamy systematycznie, ale nie są aż tak "odkryte".

Sierpień

W połowie miesiąca ogławianie latorośli. Na ok. 2-3 tyg. przed dojrzeniem gron likwidacja liści poniżej gron - opcjonalnie. Rozkładanie siatek chroniących przed ptakami i pułapek na osy. Dolistne nawożenie potasem w celu przyspieszenie dojrzewania gron i drewnienia latorośli. Zbiór plonu winogron u super wczesnych odmian.

ja korzystam często tu: http://www.winogrona.org/index.php?title=Kalendarz_prac_w_winnicy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:29, 19 sie 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
piękne masz te jarzmianki, u mnie jakiś grzyb liście łapie drugi rok z kolei , albo im u mnie nie pasuje...

grzyb? a jak to wygląda? masz moze jakieśc foto? zwalczasz to jakoś? jakie objawy?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:28, 19 sie 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Ja pierdziu Gosia ile Ty masz jeżówek!

Kasiu- ano taki se łaneczek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:28, 19 sie 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Nadrobiłam zaległe zdjęcia. Jak zawsze fajnie
Ogród jak malowany - tylko leżeć i patrzeć

lubię go musze przynzać i leżec i patzrec też czasem cos pogrzebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:27, 19 sie 2016

Do góry
toby napisał(a)

jejku jakie one wysokie! Super są

tak , faktycznei są wysokie bardzo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:27, 19 sie 2016

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
wykładzina dywanowa! dobre dobre!

pięknie się wilce u Ciebie pozbierały! teraz u mnie po tych deszczach i wiatrach jak szmaty wyglądają... ale nie żal mi bo długo ładne były

o tak wilce dają czadu
twoje jak tam?pozbierały się?
ps. pamietam o tobie ale M. nei ma wcale czasu na razie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:26, 19 sie 2016

Do góry
gosia_w_ogrodzie napisał(a)
Witaj! Piękny ogród,będę zaglądać po inspiracje,ale teraz interesują mnie Twoje początki bo muszę zrobić rysunek/projekt działki i spis inwentarza.. Pamiętasz jak robiłaś? Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do siebie ze swoimi doświadczeniami

o matko to było tak dawno
normalnei to mąż mój w Corelu rysował.
ale dziewczyny róznie, jak kto umie tak rysuje sa nawet takie co pięknie ręcznie rysują
powodzenia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:25, 19 sie 2016

Do góry
babka napisał(a)
Zaglądam tu pocichu kiedy tylko mogę, nacieszam oko i mam ciągły niedosyt. Naprawdę Gosiu, mogę się gapić non stop na Twój ogród i musiałabym każde zdjęcie cytować i piać z zachwytu. Zieleń, kolor, forma, styl .... dla mnie mistrzostwo świata !
,
zawstydziłam się ale to bardzo miłe co piszesz. Dziekuje serdecznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:24, 19 sie 2016

Do góry
Iwka Martini - proszę się nie śmiać bo ta kukurydza nas ratuje zawsze przed oczyma obserwatorów i daje ładną zieloną ścianę do późnej jesieni
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies