Zieleń, drewno i antracyt
14:32, 30 cze 2022
Poeksperymentuję bardziej z hot
tym bardziej, że krwiściąg pięknie się rozrósł, ale tu zamiast pomarańczy i żółci, widzę róż
Na pewno jak coś stworzę, to się pochwalę.
A tymczasem jeszcze trochę wczorajszych portretów daliowych

Jowey Winnie, posadzona częściowo tak jak w zeszłym roku, na razie nie może dogonić towarzystwa. Pomimo niedoborów wody, pierwszy raz mam tak wysokie pysznogłówki
Wizard of Oz, ładnie komponuje się z floksami. Już niedługo dołączy do niej Penhill Dark Monarch, ciekawe jak ten duet zagra?
Na wiejskiej jeszcze LaLuna pokazuje kolor, wyjątkowo intensywny jak na razie... Jasnożółte kosmosy, z którymi dobrze się prezentuje, w tym roku zastrajkowały. Trudno, będzie wyjątkowo intensywny zestaw.
A tymczasem jeszcze trochę wczorajszych portretów daliowych
Jowey Winnie, posadzona częściowo tak jak w zeszłym roku, na razie nie może dogonić towarzystwa. Pomimo niedoborów wody, pierwszy raz mam tak wysokie pysznogłówki
Wizard of Oz, ładnie komponuje się z floksami. Już niedługo dołączy do niej Penhill Dark Monarch, ciekawe jak ten duet zagra?
Na wiejskiej jeszcze LaLuna pokazuje kolor, wyjątkowo intensywny jak na razie... Jasnożółte kosmosy, z którymi dobrze się prezentuje, w tym roku zastrajkowały. Trudno, będzie wyjątkowo intensywny zestaw.
Cóż to za trawa? Wygląda idealnie jak coś czego szukam pod okno. Nie rozrasta się wokoło, idealna wysokość, ma jakieś 150-170cm więc nie zasłonią jej róże okrywowe rosnące przed miejscem wyznaczonym na trawę. Do tego ładne ciepłe kolory. Niestety nie znalazłem żadnego oznaczenia jaki to gatunek. Noże ktoś wie, albo podpowie coś podobnego?