Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W cieniu - zacieniona 21:40, 25 cze 2012

Do góry
Anemony...już rozpoczęły kwitnienie.W tym roku zbytnio się wyciągają.
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 21:39, 25 cze 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Spotkanie udało się i było nam bardzo miło w nim uczestniczyć. Mamy nadzieję, że za rok znów się spotkamy.

Tutaj powitanie u Pszczółki w jej magicznym domu.

piękne zakątki można było podglądać...

bardzo "odważna" kompozycja odważników

Pszczolki ul, przepraszam dom, jest bardzo klimatyczny i roztacza niesamowitą aurę spokoju. Mimo, że Pszczółka fruwała tu i tam, nie było widać oznak pośpiechu. Cudowne miejsce na weekendowy lub urlopowy oddech od zgielku miasta i stresu
I coś mnie od tego spokoju głowa rozbolała ....
Kubusiowo 21:39, 25 cze 2012

Do góry
Juz Was nie męczę

Jeszcze tylko pokarzę bukiet na dzień Taty

...i cudny zachód słońca

Kubusiowo 21:38, 25 cze 2012

Do góry
Ostrózki mają 152 czyli tyle ile ja

Przywrotnik

Jarzmianka

Szałwia

Dzwonki od Kasi (Neski) są ogromne, prawie jak ostróżki

Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 21:36, 25 cze 2012

Do góry
sylllwia napisał(a)

a szefostwo sprawdza ścianę wodną

i cosik Witek kombinuje

Wtek pokazuje mojemu M co należy zrobić aby woda delikatniej ciurkała I M stwierdził, że po płytę granitową należy się udać do Strzegomia.....
Kubusiowo 21:35, 25 cze 2012

Do góry
A teraz moja bylinówka

Dolina Tęczy 21:33, 25 cze 2012

Do góry
AniaK napisał(a)
[img size=319x480]

Czy on jest cały taki różowawy jak na zdjęciach?
Bo ja mam taki bardzo podobny, ale te brzegi są takie rozbielone a te środki płatków są różowe i ten mój to Dr.Ruppel

Może to jest powojniki Bieszczady? U mnie tez jest taki dwukolorowy i środek ma ciemny .. Na razie ma tylko jeden kwiatek więc nie mam co pokazać ale w internecie mozna zobaczyć, dr ruppel faktycznie środek ma jasny ( tez mam egzemplarzyk) .
Pozdr, m
Dolina Tęczy 21:33, 25 cze 2012

Do góry
AniaK napisał(a)
[img size=319x480]

Czy on jest cały taki różowawy jak na zdjęciach?
Bo ja mam taki bardzo podobny, ale te brzegi są takie rozbielone a te środki płatków są różowe i ten mój to Dr.Ruppel

Może to jest powojniki Bieszczady? U mnie tez jest taki dwukolorowy i środek ma ciemny .. Na razie ma tylko jeden kwiatek więc nie mam co pokazać ale w internecie mozna zobaczyć, dr ruppel faktycznie środek ma jasny ( tez mam egzemplarzyk) .
Pozdr, m
W cieniu - zacieniona 21:33, 25 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

...dziwy przyrody -niezwykle ciekawe korzenie,budzące różne skojarzenia????? [img size=640x480]

Ja mam mieszane uczucia......śliczny a zazarem przerażający
Są olbrzymie....
Kubusiowo 21:33, 25 cze 2012

Do góry
Piwonia od Ani An-tre cudnie pachnie.... również wymęczona deszczem..

Hosty będą kwitły

Lawenda

Żurawka Marmalade

W cieniu - zacieniona 21:32, 25 cze 2012

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Piwonia dopiero teraz pokazuje swoje kwiaty. Lubię jej zapach.

przepiękna
moja biała miała tylko dwa kwiatki i to juz jakiś czas temu
W cieniu - zacieniona 21:31, 25 cze 2012

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)

...dziwy przyrody -niezwykle ciekawe korzenie,budzące różne skojarzenia????? [img size=640x480]

Ja mam mieszane uczucia......śliczny a zazarem przerażający
Kubusiowo 21:30, 25 cze 2012

Do góry
Na rabacie przy wejściu doszły cisy i berberysy

Testuje też żurawkę Stoplight jak reaguje na słonce....

Ogrodnik mimo woli 21:30, 25 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Deszcz lał, woda ciepłą..wiec sprawdziłam jak pływa się pomiedzy liliami.... spoko.... tylko slalom trzeba robić pomiedzy czymś na p i hiacyncikami
Synuś ubawiony poleciał po aparat i cyknął fotkę..... niestety za dużo się nie dało, bo aparat też zamókł..... ale lilie ogromniaste i mają dużo kwiatuchów...
Ale super..a teraz sie susze...

Acha....wody od deszczu przybyło i mam jej po szyję

świetne fotki
i widzę, że już kompletujesz rośliny do OKA
Kubusiowo 21:28, 25 cze 2012

Do góry
A teraz takie tam....

Abraham Derby był bardzo wymęczony deszczem....

...i jedna główka została mi w rekach

Bonica

White Meidiland w samotni

Po prostu ogród... 21:26, 25 cze 2012

Do góry
Biegnę z życzeniami i kolejnej setusi życzę
Moje poletko 21:25, 25 cze 2012

Do góry
Nowy nabytek hortensjowy coraz większy kolejna wysępiona lilia

Ogrodnik mimo woli 21:20, 25 cze 2012

Do góry
b]Ewa[/b] - wszystkiego niestety nie mam..a może na szczęscie......... na szczęscie dal mnie...bo bym się zaorałą na śmierć w tym ogrodzie..... i tak za wielki jak na nasze 4 ręce..... . wiec jest jak jest..raz lepiej raz gorzej....... ważne, że jest co robić i że praca taka cieszy....

Myszorku - siedząc na ogrodowisku..też stwierdziłąm, że jakimś cudem u mnie dużo roślin jest większe.... i najśmieszxniejsze jest to, że ja ani nawozu, ani kompostu, ani florowitiu..... nie to że żąłuję, tylko nie mam czasu by sie cackac.... co che to rosnie, a co nie che to ...dziękuję za współpracę... ale nawet nowo posadzone miskanty...są też podbonej wysokości..może 30 cm niższe....

Przemek - nie lubiejak ktoś mi wydziera robotę z rąk... wiec nie zrobię ci tego... ale wolałabym te lilie widzieć w mojej kałurzy (jak się to pisze??? z ortografią niesatety mam czasami na bakier)..wiec będzeisz współczesna wersjąTolibowskiego..... zapraszam serdecznie.... ale juzuprzedam, że ja spowrotem zaniżam poziom spotkań..... bo jak tak bęziemy podnosić poprzeczkę..to niedługo nikt nie będzie chciał robić spotkań........ wiec ja tak dla dobra Ogrodowiska się powświęce

Bogdzia - to faktycznie jest krzaczor.... w wodzie ma średnicę ponad metra..... ma kilka pąków kwiatowych (2 się ułamały w transportach).. to są pąki, ale wygląda że będą biało-różowe.... ma to być jakaś bardzo żadka (jakie ż????) odmiana.... Nad okiem mam zamiar ustawić ławeczkę..... jak tylko coś upatrzę i zakupię to wstawiam kartkę..zarezerwowane dla Bogdzi i JOli A w innych okresach to chyba będzie moja ulubiona ławeczka

Na dobranoc.... tęcza za churami.... była przed chwilą.....

Rajski ogród Ani 21:19, 25 cze 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Piękne dziewanny. Ja myślałam że u mnie już ich nie ma a okazało się że są i to bardzo dorodne ale jeszcze nie kwitną.np taka

Bożenko sama się dziwię dlaczego te dziewanny takie dorodne, przecież wiosna była sucha
Bajkowy ogród Weroniki 21:18, 25 cze 2012

Do góry
Karolino, Basiu i Agato, to miłe, że zaglądacie i jeszcze chwalicie.
Nie wiem, czy Wam się spodoba taki widok z mojego ogrodu...Poszłam sfotografować róże, a tu takie rzeczy się wyprawia...

Podróż bez biletu, i to na "barana" na swojej wybrance, do miejsca miłości w krainie żab, czyli w moim oczku wodnym.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies