Ale cudne te trawy, szczegolnie te na drugim zdjeciu w wielkich pomaranczowych donicach - moje marzenie. Jakia gatunek?
A patrzac na ponizsze zdjecie mojej trawy czy nie wydaje sie wam ze powinnam ja podzielic na pol, moze to jej pomoze odbic wiecej lisci na przyszla wiosne? Achh a byla taka piekna i okazala jak ja kupilam ;(
A to są drzwi gdzieś w Madrycie
Ciekawe, bo mnie też fascynują drzwi. Mam całą kolekcję z Malty, ale niestety na tradycyjnych zdjęciach, papierowych. Będę szukała holenderskich.
Andziulka przyleciałam do Ciebie wabiona zapachem Twoich róż, są przepiękne, gdzie je kupujesz?warzywnik obejrzałam , swoje cukinie już miałam okazję konsumować ilość zebrana 7 sztuk pomidorki masz ładne i ogóreczki na rabatce, ale tym w szklarni chyba coś jest, bo tak nierówno rosną czy maja dostateczną ilość wody i nawozu? a co do żyworódki to serio- pomaga zostawię Ci mój kielisznik masz taki? pozdrawiam
Eukomisy
zakwitła sadzonka białego oleandra, stary zmarzł truskawka pnąca o malinowych kwiatach ma b. słodkie i podobne do poziomki owoce, tylko większe papryka w szklarence ma kwiatki i owoce powojnik Jerzy Popiełuszko
tawułka Shirobana róża Bonica róża Mandarin
Cześć Agnieszko cieszę się, że pomimo zajęć nie zaniedbujesz nas ogródek masz w b. dobrej kondycji, ładnie wszystko kwitnie, nie masz powodów do niezadowolenia mnie się podoba ta Twoja studnia, kiedyś miałam podobną w innym ogrodzie aha a znasz nazwę tej pięknej prymulki? pozdrawiam cieplutko
Witam Ciebie i Twojego męża "nieujawnionego". Ta historia poruszyła i moje serce. Mam swoją o budowie siłami męża i też jestem z okolic Bielska. Ale ogród cudowny, podziwiam. Takiego jeszcze w Ogrodowisku nie oglądałam. Pozdrawiam.
Basiu najpierw interes nie mam tej ostróżki, możesz zebrać nasionka?pleaseCieszyńskim zabrakło i dali mi inną niebieską w tamtym roku, zamiast różowej , ketmia mi chyba wymarzła bo nic nie ma a Twoje bliźniaki są super chyba 2jajowe, tak jak ja super zamek w Bobolicach nigdy tam nie byłam, a w ogrodzie masz cud i miód ta jeżówka to Pink Double? pozdrawiam aha jesteś 3 w klubie