Grzesiu niezwykle delitaknie lecz trafnie )) Cała się rumienię. Trzy błędy w jedym zdaniu z czego dwa ortograficzne. Jak widać doświadczenia ogrodniczego brak mi i w tej materii. Danusiu czytam, czytam i spać nie mogę ))
Safoya, edytuj swój post odnośnie pomyłek wszystkim się zdarzają. Jak zauważę, edytuje post i poprawiam. Piszę szybko i też "przejęzyczenia" mam różne.
Co do ogrodu to cieszę się z bratniej duszy, będzie o czym pogadać
Zobaczcie, dzięki ładnej, wyważonej linii trawnika i rabat, ogród jest bardzo atrakcyjny. Pomagają w tym zimozielone rośliny: m.in. bergenie, barwinek, wrzosy, cisy i inne iglaki. Krzewom liściastym nadano formę, nie są to bezkształtne figury, tylko ładne kule (berberys w pierwszym planie)
zaczynam wierzyc, że i mój takie będzie....kto wie...może już niedługo?
Zobaczcie, dzięki ładnej, wyważonej linii trawnika i rabat, ogród jest bardzo atrakcyjny. Pomagają w tym zimozielone rośliny: m.in. bergenie, barwinek, wrzosy, cisy i inne iglaki. Krzewom liściastym nadano formę, nie są to bezkształtne figury, tylko ładne kule (berberys w pierwszym planie)
Z czym można połączyć róże żeby ładnie wyglądały?Możesz odpowiedzieć w moim wątku.
Pytanie nie było do mnie, ale odpowiem, że róże pięknie wyglądają z lawendą, bodziszkami, dzwonkami, ostróżkami, no i bukszpanem oczywiście jako obwódką, lub kulami.