to udaj ze nie ma wiosny i juz
Czy duzo.troche prac jeszcze jest w planie ale bardziej architektonicznych niz roslinnych.plac z pergola,dojscie.do domku ogrodnika,moze przywiezienie kamieni na trakt (ale jesli juz to tylko przywiezienie pewnie), dokonczenie drugiego koryta, moze serby kolejne i cebule a i nowe rozchodniki.
Za to yworze juz od jakiegos czasu liste pt"plany 2017"
Masz taki zeszyt ogrodowy? Ja mam a w nim wszystkie zakupy,odmiany,ceny,rozmiary,planybi realizacje,rysunki,wyceny,przepisy...
Kasia pamiętasz zdjęcia Danusi z realizacji jakiegoś ogrodu na glinie? Witek nawiercal tam dziury i sypali żwir. Nie pamiętam teraz w jakim dziale to widziałam ale pewnie ktoś skojarzy.
Może to jest jakiś pomysł aby dobrze zdrenowC ta rabate jeśli przyczyną jest tylko glina a nie jakieś betonu czy inne dziadostwo głęboko zakopane.
Dobrze myślałaś. Latam z nimi i szukam najlepszego ustawienia. Na schodach najlepiej mi pasują. Tylko ja mam jeszcze dwie inne. Drogie, jak nie wiem co, tłoczone w stylu angielskim: prezenty od rodziny i znajomych. Zupełnie z innej bajki... W końcu obie wylądowały na tarasie i stoją przy drzwiach tarasowych po bokach.
I weź sobie człowieku wymyśl styl. Jeden prezent wszystko zmienia
Czytam, że szkółka będzie Fajnie.
Idę dalej czytać
Wiesz Asiu do tego świństwa nie przekona mnie nikt, zastanawiałam się tylko czy pan chce sobie ułatwić pracę...
Ogólnie pan jest bardzo pozytywnie nastawiony do wszelkiej chemii w ogrodzie, nie wierzył mi i pewnie dalej nie wierzy, że można wszystko uprawiać naturalnie. A gnojowki, wyciągi itd.to dla niego strata czasu
Marzeń przy 14 godz.dniu pracy trzeba było oszczędzać siły a po drugie szef pojawiał się po 10.00
Naprawdę fajne te poranki byly z Kasia szukaliśmy się po pokojach
Asiu, właśnie o to chodzi że nie mam czasu. Sprawa musi być wykonana na dniach ale sama nie dam rady tego przekonać czyli pozostaje pan z maszyną, najwyżej później będę używać niecenzuralnych slow
Hmmmm ja przygotowujac teren pod żywopłot w połowie przekopalam sama a w połowie glebogryzarka.ta druga zrobila z korzeni sieczke.ciezko sie to czyscilo.ale czy roundup zniszczy tak szybko korzenie.nie wiem.moze szmate rozłóż jesli Ci sie nie spieszy to wszystko zgnije