Witam Mileno, ładne imię i ładny ogród.Kanciki już masz dopacowane, trawka śliczna, zdjęcia też. Bardzo nam miło, że dołączyłaś do naszego grona "zakręconych".
Różyczki masz ładne to i ja przywitam Cię różyczką angielską "The Little White Pet"
bardzo dziękuję, akurat robiłam wpis o różach piękna ta róża co to za odmiana?
Witaj
cuuuuuuuuuuuuudowne astry i zdjęcia
a ten tu ostatni lila całkiem mnie zauroczył - uwielbiam te kolory
a zansz taki co się nazywa Janina? taki sobie zapamiętałam
na jesieni te kwiaty tak samo cieszą jak wczesną wiosną - piękne
Witam Mileno, ładne imię i ładny ogród.Kanciki już masz dopacowane, trawka śliczna, zdjęcia też. Bardzo nam miło, że dołączyłaś do naszego grona "zakręconych".
Różyczki masz ładne to i ja przywitam Cię różyczką angielską "The Little White Pet"
Aga, no dobrze, pokaże co mam, ale uprzedzałam
Andziulku takie z pąkami to już trochę za późno raczej, spróbuj przesadzić w marcu jak tylko ziemia rozmarznie, na pewno się przyjmą
Justynko, dziękuję
A temu chwastowi zima nie zaszkodziła
Cieszy mnie, bo zielony
Aldono, co do lnu. W Leroy właśnie widziałam, że mają ten z Żyrardowa (piękne wzory). Co do pościeli lnianej - jak len jest dobrze wyczesany i "wybity", to on zachowuje się miękko jak bawełna i się tak nie gniecie.
A co do hortensji i lnu ............ zazdroszczę. Cudnie musi wyglądać.
Rzeczywiście w LM mają ładne lny, zawsze tam zaglądam. Zasłonki w mojej sypialni były właśnie tam kupione. Zrobiłam zdjęcie lnu z hortensjami, ale może tylko mi się podoba... Chciałabym mieć tak obitą kanapę i fotele w salonie.
pamietam luty jak w sweterku sadziłam i delektowałam sie pogodą
w sobotę było sprzątanie patio i placów manewrowo -garażowych, po omacku bo już było ciemno, dla ciepła rozpaliliśmy ognisko i pogadałam z Anią a deszcz cały czas siąpił
niezbyt przyjemnie ale mus
Te niezbyt przyjemnie, ale mus czego dotyczy??????
Sprzątania czy rozmowy????????
pamietam luty jak w sweterku sadziłam i delektowałam sie pogodą
w sobotę było sprzątanie patio i placów manewrowo -garażowych, po omacku bo już było ciemno, dla ciepła rozpaliliśmy ognisko i pogadałam z Anią a deszcz cały czas siąpił
niezbyt przyjemnie ale mus
Te niezbyt przyjemnie, ale mus czego dotyczy??????
Sprzątania czy rozmowy????????