kochane co dać za studnię a przed ciski z lewej będą róze Chopin 5szt, z prawej 2szt Graham Thomas, no a za studnie cały czas myślę czy coś na pniu i co dalej
Teraz widzę, nie zrobiłam zdjęcia z rzędem cisów od strony płotu hihihi
Przed domem w łezce wschodzą tulipany, "chronione" igliwiem przed czteronożnym szkodnikiem, w tle pod oknem wierzba Iva i porozrzucane bukszpanowe kulki.
Nie!! łażą tam tak sobie i w ogóle nie zwracają na ludzi uwagi ! Stada są bardzo liczne a okazy wielkie!
Momentami miało się wrażenie ,że jest człowiek w innym świecie .Tylko patrzeć jak Henryk VIII na łowy wyskoczy!!
Cześć Paula, masz szalenie klimatyczny ogród! Piękne stare i wyrośnięte świerki (świetny widok)
+ super dużą magnolie. Mi np. bardzo podoba się jej kora bo lubie takie wiekowe rośliny, mają swój
charaker. Koniecznie pokaż jak będzie kwitła. Podoba mi się jej pokrój, trochę jak drzewka.
Witam, fajnie Paweł że Ci sie podoba moj ogrod swierki sa stare podcinalismy wierzcholki bo byly kolosalne pod nimi w lecie wisi hamak, a zdjęcia magnoli kwitnącej na pewno wstawie ma bardzo dużo zdrowych pąków