Dorwałyśmy Cię!
Dziewczyny nie puszczajmy jej!
Musi się wykupić fotami, opowieściami co i jak, jak sezon, jak pomidory, jak psy, jak nasadzenia w donicach, albo jak taras się sprawdza...
leśny zakątek- super!
Babo jedna, wracaj i pisz!
Brakuje tu Ciebie i Twoich loczków, i śmiechu
I ja dołączę
Magnolia ma niezwykły ogród. Byłam wprawdzie krótko i o zmroku, ale klimat, sposób nasadzeń, a szczególnie lawendowe "pole" usidlają duszę. No, i tyle traw, a do tego przemiła osoba Marty
Magnolio dziękuję, przy okazji, za podarunek z serca Posadziłam na razie w przechowalni. Udało się też ładnie podzielić.
Ten kamień jest świetny - jeśli masz takich więcej, to faktycznie możesz myśleć o ciurkadełku
Oczko Ci narysowałam - na planie to jest to czarne kółeczko.
A to drzewko koło oczka właśnie miałam zaproponować do przeniesienia
Ono tam tylko zasłania widok.
Szkoda, że to magnolia, bo one chyba źle znoszą przesadzanie
ASIU
Fajnie to przedstawiłaś . Z tym że stare oczko do rozwałki razem ze skarpą ale na jego miejscu chciałabym inne -pisałam . Pluskającą wodę mieć muszę i to miejsce w którym jest teraz oczko wydaje mi się niezłe . Poza tym wykorzystany byłby dół po nim .
Tam rośnie jeszcze magnolia ( słabe to zdjęcie ) i chyba nie chcę jej stamtąd usuwać.
A tak w ogóle to dzięki bardzo że poświęcasz mi czas . Podobają mi się Twoje pomysły .
nie mam, bierz.
To ta sama lawenda- w sporej części się odrodziła, jesienią jednak wymieniłam kilka kęp na młode. Trudno, przebolałam.
Dzięki.
Dostajecie powidomienia z obserwowanych wątków? U mnie od wczoraj nie ma.
A mogę ostatnie drzewo tak posadzić (zakończyć na linii lądowiska)?
Jak pociągnę na róg domu, to od drzwi ogrodowych zasłoniłby mi się widok na zielnik. Dlatego rabata nie kończy się przy krawędzi domu, bo dalej idzie się do zielnika/warzywnika.