Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Justynko okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności...
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Beatko okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Wam wszelkiej pomyślności...
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Ryszardzie okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Wam wszelkiej pomyślności...
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Sebastianie okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności...
Święta...magiczna moc zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia niech będzie dla Ciebie Elu okazją do spędzenia radosnych i spokojnych chwil, wypełnionych szczęściem i ciepłem domowego ogniska w gronie najbliższych i kochanych osób, a w Nowym Roku życzę Ci wszelkiej pomyślności...
Niech także w Święta w TYM domu gości
Przyjaźń i zgoda, uśmiech i dostatek!
Niech przez cały rok nie braknie miłości.....
....
Przesyłam Wam uściski i biały opłatek.