Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:25, 19 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

wiesz co - osobiście to ja nią jakoś specjalnie zachwycona nie jestem
Za to dla Hydrangea paniculata 'Polar Bear', hortensja bukietowa 'Polar Bear'
juz dawno głowę straciła. jest mega cudna

Mówisz?

Byłam już dziś w dalszej szkółce i 1 szt Strong Anabelle dostałam (mam nadzieję że łatwo się rozmnaża jak zwykłą Anabell).

A tą Polar Bear zaraz wygooglam. Posadzę i taką jak mi podpasuje.

130cm to już ładnie ale muszę wyżej. Mirelle będzie prowadzić wysoko więc od niej będę się uczyć.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:14, 19 lip 2016

Do góry
oliwka napisał(a)

Ktoś tu napisał wcześniej ze wszystko u ciebie takie pinterestowe przepięknie :0)
Dzisiaj zachwyciły mnie jarzmianki możesz mi napisać gdzie je kupiłaś ?

Allegro sklep.:cebule CEBULE.PL Jan Wiśniewski Rzeczycka 26 04-940 Warszawa
kupiłam kłącza
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:14, 19 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

potwierdzam, najprawdziwsza trawa.

hi
podobno
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:13, 19 lip 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Gosiu, jak ty masz pięknie
To lawendowe poletko cudne

Iwonko dziękuję
jak warzywka się mają u Ciebie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:13, 19 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Gosia jak duża u Ciebie jest Strong Anabelle???

w tym roku drastycznie ja wiosną przycięłam i wyrosła ogromna
ma cos chyba ze 130 cm
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:12, 19 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
No wlasnie chcialam to napisac

jak ty ogarniasz te wszystkie wątki to nei wiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:12, 19 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Muszę Cię zmartwić ale Gosia ma właśnie Vivę. Przecież to Gosia chyba rozsławiła ją na tym forum

merci że czuwasz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:11, 19 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Gosia co to za odmiana lawendy?
Jak długo rośnie, żeby uzyskać taki efekt?
W jakich odległościach masz posadzoną?

Muszę wymienić moją vive - nie odpowiada mi tzn.za mało widoczna.

VIVA z Obi

sadziłam w 07.2013
to jakieś trzy lata już
sadzone co 45 cm ale Magnolia pisała że nawet 50 cm w jej przypadku jest lepsze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:10, 19 lip 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

czym pryskać będziesz ? CMOK

Można użyć np. preparatu Topsin
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:09, 19 lip 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
Gocha, daj spokoj, zawsze mogłas wylosowac takiego jak ja, co ma wstret ogrodowski
Mała ma złe sny? wspolczuje, nieprzespane noce są koszmarem. Sypałas papu jarzmiankom?

nie sypnełam im papu
lenia miałam
a teraz to już busz jest i ciążko tam wleźć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:08, 19 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Poluję na tą hortkę Incrediball od kiedy zobaczyłam ją u Ciebie - ale u nas nie ma. Jedynie pokazuje mi że w Pęchcinie są ale po 45 zł. Potrzebuję 3 szt.

wiesz co - osobiście to ja nią jakoś specjalnie zachwycona nie jestem
Za to dla Hydrangea paniculata 'Polar Bear', hortensja bukietowa 'Polar Bear'
juz dawno głowę straciła. jest mega cudna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:07, 19 lip 2016

Do góry
Milka napisał(a)
Cudne lawendy w donicach a trawnik taki, ze aż trudno uwierzyć, ze prawdziwy

szalona ty
merci
ps. w Ciebie też aż trudno uwierzyc żeś prawdziwa
tyle energii w jednym, człowieku - czy to mozliwe?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:06, 19 lip 2016

Do góry
ewelaa74 - to lawenda VIVA z Obi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:05, 19 lip 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)

Och jak cudnie się to czyta hihi
Bo ja już się bałam, że mogłam lepiej ustrzelić, ale chłopy to jednak z tej samej gliny, tylko różne domieszki mają .

Oj tak sobie żartuję... za nic bym ema nie oddała, kto inny by mi tak żwawo winko podawał

A gdzie moje mroczne foty??? Pytam się!! Żeby nie było, te nie mroczne też bombowe!

Ouś Czesć
mroczne foty kiedyś jeszcze będą
ale troszkę mało czasu mam
staram sie pracować
choc przy dzieciach to mega wyzwanie
spodobało mi sie stwierdzenie o Emach z domieszką
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:04, 19 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Dla cirki Gosi jak ulal
My od wcxoraj przerabiamy

http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/katalog/prod-pod_ziemia_pod_woda.html

też ciekawe
mj syn lubi różne albumy i książki typu: Dlaczego galaretka się trzęsie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:03, 19 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
no masz Ci los z tymi dzieciakami, może będzie jej się lepiej spało po przeczytaniu fajnej książeczki, my czytamy akurat serię o dziewczynce o imieniu Klara i powiem Ci, że sama jestem ciekawa kolejnych historii - gorąco polecam.

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/96544/ja-i-moja-siostra-klara

ha brzmi fajnie
my lubimy też http://www.empik.com/opowiadania-dla-przedszkolakow-piatkowska-renata,3147,ksiazka-p
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:02, 19 lip 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)

Ojoj, to spokojnych i przespanych nocy życzę. Ogród masz nieprzyzwoicie perfekcyjny, a o trawniku to wszyscy tu piszą. Co niektórzy potwierdzają, że prawdziwy. Cóż, pozostaje wierzyć na słowo

dzis się wyspłałam twoje zyczenei zadziałało
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:01, 19 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
...

Poczytaj jak niektóre dziewczyny cały ogród tworzą same a eMy wciąż mają o to pretensje. To jest dopiero męczarnia gdy nie możesz dzielić się swoją radością i pasją. Np. Sylvana albo Amelia.

masz rację . jest na forum więcej takich kibitek które walczą zaciekle mimo przeciwnościom losu i Emom
i w tym miejscu
chylę
im
czoła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:00, 19 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Dziołszki, jak mówimy, że zrobimy to zrobimy - nie trzeba nam co pół roku przypominać... Cierpliwości

ano
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:55, 19 lip 2016

Do góry
myszorek napisał(a)
Kokocho jak masz jak masz cudownie na tych rabatach. Ile kolorów! Ja lubię twój ogród i w zieleni i w kolorach. Kibicuję w nowym projekcie. Pozdrawiam.

Dziękuję myszorku bardzooooo
Ja lubię mój ogród własnei za to że czasem jest kolor a czasem mozna odetchnąć na zielono zupełnie
jesli chodzi o kibicowanie to nadal trzymaj mocno kciuki ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies