Edytka odradza H a Ty S ... i co dalej?
no to pesel
to się nazywa solidarność ogrodowiskowa
oto jest pytanie.ja mam tylko Sadleriana i ona wg mnie na Twoj cel zbyt szeroka a za mało strzelista jest.
Renia, ale ja na serio
O ja cie że też u mnie nie ma takich handlarek☺ jestem z okolic Łodzi ☺ Asia
A wiesz ile z tym jest roboty?!!! Zaczęłam od sprawy podstawowej czyli pojechałam po qupę Dzisiaj musze sobie to wszystko przekalkulować PS Też się skłaniam ku tej wersji PS Dzięki za chęci
Asia Sadleriana czy Heufleriana?
sądzę, że Hefleriana takiego efektu nie da.
też bym sobie tego życzyła, bo białe tylko w 50% mi przezimowały.
nie wiem jak ona się zachowuje w słońcu, czy nie robi się limonkowa, spytaj Marzenki.
nie kokietuj, ja Cię widziałam na żywo, jaki wiek?
DLa mnie wersja Nawigatorki z poczochranymi grabami I pewnie w te carexy jeszcze jeżówki niskie bym wsadziła Ale to ja
Ja nie doradzę, bo się nie znam, mogę tylko powiedzieć, że bardzo mi się podobają poczochrane graby, śliczne są Chcę u siebie Tyl zdjęciem mnie przekonałaś. I będę robić im skarpetki
Skarpety w garbach będa zbyt formalne, lepsze byłyby porozrzucane i wcale mi poczochrane graby by nie przeszkadzały.
Reniu, Ciebie też dziś cały dzień czytałam Jeśli mogę i ja wyrazić swoją opinie to mi też ta wersja najbardziej się spodobała Pewnie wymaga najwięcej pracy z tych wszystkich... ale jak chcesz to pomogę Ci poprzesadzać Ja bardzo lubię takie połączenie nowoczesności z lekkością. Dla mnie super
Mnie tez sie podobaja w grabach mnie regularne formy u Justynki tez pisałam. W takim ogrodzie jak Twoj gdzie jest oddech swietnie to wyglada. Na tej fotce skarpety wprowadzają porzadek i proporcje ))
Reniu te rozczochrane graby bardzo mi się podobają! nie cięłabym drastycznie przy pniu, tylko te pojedyńcze gałązki które odstają od ogólnego zarysu korony podoba mi się też w nogach rozczochrane są miskanty, a nasadzenia są rytmiczne, tylko po lewej niedokończone skarpeta kostka to bardzo dobry pomysł, będziesz miała te swoje kostki i podkreślą jednoczenie rządek grabów, uporządkują rozczochrane grabiszcza podzielam zdanie Iwonki, że efekt zobaczysz ja buksy podrosną i będą równymi kostkami co do wypełnienia to najważniejsze by się powtarzało, oczywiście korony grabów muszą się rozpoczynać na jednakowej wysokości, ale to wiesz czyli niekoniecznie całkiem sztywne grabowe korony, a za to prościutkie kosteczki, rozczochrane trawy i kwiaty róż dołem
no taki jak na inspirce
Ooo mogłoby tak być może w końcu zawilce by mi przezimowały