Ale kadzą, rzekł szczur, siedząc na ołtarzu.... dzięki dziewczyny
Elu będziesz potrzebowała nasionek dam namiary
Ewo po kolei zaliczałam wszystkich klasyków, ale zakochałam się w Mozarcie, chętnie słucham muzyki współczesnej, no i uwielbiam tango argentyńskie
Chopin
kwiat cali ułożył się w serce, zapraszając do siebie owady
szałwia" gorące usta" Hot Lip
mieczyk
Duchness of Edinburg, drugie kwitnienie, pojedyncze
Witam,
Brzozy to piękne malownicze drzewa, a przy tym jako jedne z niewielu dają bardzo dobry rodzaj cienia nie głęboki a przyjemny ''półcień''. Sam mam u siebie na działce aleję brzozową, gdzie latem wieszamy hamaki. Drzewa rosną w odległości ok. 3-4 m co pozwala by dorosłe egzemplarze stykały się koronami. Daje to efekt jak na zdjęciu.
Dzięki ażurowemu pokrojowi nie ma co myślę obawiać się gabarytów dorosłego drzewa - dorasta do kilkunastu m wys. i 7 m szerokości. Mniejsza gabarytowo i dość oyginalna - bo z purpurowymi liśćmi jest odmiana 'Purpurea'.
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Haniu for you to nowy konik mojej mamy. Jeszcze są małe :
Fajny konik Twojej mamy jak różnorodność wiele lat temu kuleuski, zwane u na pokrzywką miała każda gospodyni w oknie, potem zanikły, aha i jeszcze widywałam na miejskich rabatach jako dywany kwiatowe
Ale kadzą, rzekł szczur, siedząc na ołtarzu.... dzięki dziewczyny
Elu będziesz potrzebowała nasionek dam namiary
Ewo po kolei zaliczałam wszystkich klasyków, ale zakochałam się w Mozarcie, chętnie słucham muzyki współczesnej, no i uwielbiam tango argentyńskie
Chopin
kwiat cali ułożył się w serce, zapraszając do siebie owady
szałwia" gorące usta" Hot Lips
mieczyk
Duchness of Edinburg, drugie kwitnienie, pojedyncze
Dziękuję Wam No nie mam nowych ujęć bo u mnie bez zmiany.
Bukszpany tnę ręcznie, a stożki z cisa wspomagam się spalinówką - nożycami na wysięgniku, bo podrosły już poza zasięg rąk. W tym roku ciął Zdzisław bo byśmy nie zdążyli na 2 lipca.