...dziekuję, dziękuję , dziękuję
Żelażniak mnie uwodzi z dnia na dzień coraz bardziej....przestałam o niego przesadnie dbać...gdzieś czytałam jak ktoś doradzał żeby dać mu spokój
Marto a jak wizyta u fryzjera?...ten różowy nadal aktualny?
dzięki Marto...moje chyba jednak nie żyja...kilka dni temu wyciągnełam z nich całe pełniutkie wiadro...gdybym tak ciągnęła dalej to na 100% rabatę bym miała łysą
witaj Kasiu
dziękuje za miłe słowa...staram sie jak mogę...choć niejednokrotnie mam wrażenie, ze mogłabym sie postarać bardziej
Marta...czekam...ciekawa jestem wszystkiego
hejka...oj...dawno Cię nie było skoro taras chwalisz...meble faktycznie tegoroczny zakup...buziaczki...aha....przesadziłam Twoje zawilce do bukszpanów...myślisz, że to dobre połączenie?
to prawda...fajna...dzięki Marta...teraz tylko pomyslec jak to zrobić
OW - to octan Wapnia, HT - Herbatka tymiankowa
do poczytania tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/4623-herbicydy?page=4
moja Genia jest zółta jakby miała żółtaczkę w tamtym roku była mniej żółta właściwie zrobiła się zielona - nie wiem co mam robić
A jwiatki na Genie cieszą
dla mnie siewki czosnków to mikro szypiorki- okrągłe w przekroju, czasem z nasionkiem na czubku. Sieje się większosć, tylko Krzysiów chyba nie widziałam. Ale ja nie mam do nich cierpliwości.
czarne czochy dla Pani M i jej maleńkiego klona (nie są pomylone):
ja też powtórzę za wszystkimi- cudnie macie!
Pięknie że oczy bolą.
Pomyślałam ż musisz chyba podmienić wizytówkę, bo co chwila zdjęcia ładniejsze- i same ujęcia i to co na nich bardziej dojrzałę.
Nawet drzewa już widać, wyłażą z tłumu.
I łany obiedki, jarzmianek- są mega- tłuste i gęste.
Piękne.
Ja poproszę o tłumaczenie - co to jest OW i HT?
Kasiu, najlepiej by było, żebyś przyjechała do mnie i zobaczyła na żywo moją Genie. Moja też ma jasne listki, ale druga magnolia też, więc wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. Niepotrzebnie się zamartwiasz.
Wczoraj zobaczyłam na Gienie dwa otwierające się pąki kwiatowe Jakieś spóźnialskie