Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

"W kolorze blue" 11:39, 01 cze 2016

Do góry
Ensata napisał(a)

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona)))) mam przez Was głupawkę

jak odroczenie minie to będzie uczta
"W kolorze blue" 11:32, 01 cze 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
Bardzo mi milo ze za zywota podzielilyscie sie ogrodem to duza ulga, ze rosliny sie nie zmarnuja. W sumie jestem zwolenniczka kremacji, mozna by jeszcze mna podsypać piwonie i lawendę

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona)))) mam przez Was głupawkę

Kacha bierz, mam jeszcze z zeszłego roku

Ewa trzymaj za zdrowie psychiczne M, potrzebne mu beda

z ta kremacją to aż się zakrztusiłam. Bombowa jesteś !
To zmienić cos musisz jak kocica się opatrzyła. Może wytestuj- opcja na jaszczurze spojrzenie, albo końskie.... albo pieskie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:29, 01 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Gosia ogród jest coraz piękniejszy.
A wydaje się , że to już niemożliwe.
Kadry tez coraz lepsze, zakochać się można w wielu.
Nie wiem który widok lepszy, wszystkie bujne, aksamitne, harmonijne....

Piękna biała donica domowa - to znów Wasze łapki?

Napisz jak Twoje wrażenia z cebulowej inwazji wiosennej?- ja co roku tęsknię za nimi, a potem mam ich dość trochę.
Tak z krokusami, przebiśniegami i tulipanami.
Chyba tylko czosnków nigdy dość nie mam

tym roku czosnki mnei wkurzyły bo mega szybko przekwitły

cebulowe no to tak, pomyłki mnei wkur.......
czarne z różowym miodzio

saporo miodzio

narcyzy cudne

kamasja hmmmm mam mieszane uczucia

zobaczymy co za rok zakwitnie

za rok mam tez nadzieję że sie już zbiorą moje ciemienriki bo w tym rokus łabiutko

ps. biała donica to nasze łapki
"W kolorze blue" 11:23, 01 cze 2016

Do góry
Ensata napisał(a)

Magnolia, ja te kocia morde mam caly czas, chyba juz przywykł. Tym bardziej, ze płatnosc w naturze odroczona

Uwielbiam Cię
"W kolorze blue" 11:19, 01 cze 2016

Do góry
Bardzo mi milo ze za zywota podzielilyscie sie ogrodem to duza ulga, ze rosliny sie nie zmarnuja. W sumie jestem zwolenniczka kremacji, mozna by jeszcze mna podsypać piwonie i lawendę

Kacha bierz, mam jeszcze z zeszłego roku

Ewa trzymaj za zdrowie psychiczne M, potrzebne mu beda
"W kolorze blue" 10:38, 01 cze 2016

Do góry
trzymam kciuki Gosiu!
M się wkurzy tylko na momenciek, potem spojrzy na Ciebie, a Ty zrobisz kocie oczy i westchniesz że tak Cie boli i załatwione.
Przecież wiesz....
Zielonym do góry... :) 10:36, 01 cze 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Marto szkoda że nie da się zrobić kopiuj-wklej to bym sobie wkleiła ten obrazek w całości na moje ugory
Twój ogród i ogród Pszczólki to dla magiczne miejsca - "Zakątki Dumania"
To mamy humanistów na tym samym poziomie

dzięki, bardzo to miłe
Zielonym do góry... :) 10:36, 01 cze 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
U mnie 100% angielski, a matme podaja z polskim i ma 85 pkt, podobno z polskiego zrobila jednego byka. Magnolia skad Ty masz dziecko podstawowkowe, przeciez u Ciebie syn dopiero co szedl do podstawowki????

MOja cora tez chciala byc weterynarzem, ale...zeby zastrzykow nie trzeba bylo robic

Coś musiałaś pomylić, bo ja mam dzieci różne- studentkę, gimnazjalistę i podstawówę na wylocie ( tylko młodszy bo jako 6latek poszedł).
Przybijcie piątki dziewczyny, ładnie wyszły im te testy!
Zielonym do góry... :) 10:31, 01 cze 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
U mnie 100% angielski, a matme podaja z polskim i ma 85 pkt, podobno z polskiego zrobila jednego byka. Magnolia skad Ty masz dziecko podstawowkowe, przeciez u Ciebie syn dopiero co szedl do podstawowki????

MOja cora tez chciala byc weterynarzem, ale...zeby zastrzykow nie trzeba bylo robic

w cale nie łatwe studia ale zawód jak najbardziej - podczas ciąż jak chodzilismy z żoną do ginekologa to nam kiedyś powiedział że ma brata weterynarza i że on lepiej zarabia a ten nasz lekarz to tez nieźle nas czesał za wizytę

mam też wujka weterynarza...zawód fajny ale jesli boi się zastrzyków to niech wyggoluje jak np zapładnia się sztucznie krowę (a są takie ćwiczenia)
Zielonym do góry... :) 10:24, 01 cze 2016

Do góry

Zielonym do góry... :) 09:51, 01 cze 2016

Do góry
penstemon- jakoś tak fajnie brzmi.

U mnie tez na tapecie egzamin na koniec podstawówki. Troszkę mu gorzej poszło z polaka- 70 %, pewnie błędów nasadził, ale matma i anglik 95 %.
Nie jest źle.
Pasek też będzie, cieszę się.

zdjęcie przedogródka smakowite- zapowiada busz. Super.
Dla Ciebie mój penstemon z irysami i chabrami- jeszcze nie kwitnie

Nasz przydomowy ogródek 08:18, 01 cze 2016

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Magnolia Cleopatra zakwitła 2-ma kwiatami. Ale jakimi!

Nie bez powodu ta magnolia ma takie imię. Przypomniała mi się stara ekranizacja jeszcze z Elizabeth Taylor w roli głównej - Cleopatra zawsze potrafiła zrobić odpowiednie "wejście".
Kogut super niby to tylko kura a chodzi dumny jak paw.
Nasz przydomowy ogródek 07:24, 01 cze 2016

Do góry
Magnolia Cleopatra zakwitła 2-ma kwiatami. Ale jakimi!

Hortensja krzewiasta ma już niezłe pąki.

Jestem "eko" na 100%. Rośliny nawożę gnojówką a do nawożenia trawnika wypożyczam koguta od sąsiada.

Bawarka 21:13, 31 maj 2016

Do góry
Tak w tej chwili wygladaja liscie roz, oby tak dalej bez grzybow

Rubensowa Madame

magnolia znowu zakwitla

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 17:52, 31 maj 2016

Do góry
Kuba, dekoracja przypadkowa, co sie nasuneło w rece teraz dom poszedł w odstawke, skupiam sie na ogrodzie
Ciesze sie ze nie tylko mnie się podoba, dziękuję

Donia, ta róża (jak i sporo innych) dopiero pierwszy rok u mnie i to ich pierwsze kwitnienie. Mam nadzieje ze nie zawiodą

jazzy, i jak, swiętujesz już zaraz polece oblukac jak znów mi netu nie odetna...

Madzen, czekamy razem, ja na twoje też

Martina, to molinia, która miał byc Dauer Strahl ale nią nie jest. Zidentyfikowana jako najprawdopodobniej Transparent
Frosted Curls definitywnie wylatuje, bo już za długo mnie denerwowała. Na razie na miejscu póki nie mam zamiennika

Pszczółko, lejesz miód na moje serce, jakżeby mogło byc inaczej
Dawno nie słyszałam takich miłych słów i chyba na nie nie zasłuzyłam...
Nie wiem czy wiesz że Magnolia tu maczała paluszki i to jej się należa brawa
The Bishop kupowałam ubiegłej jesieni w Rozarium (przez "z"), nie wiem czy maja ją jeszcze , a Hippolyte też miałam na liscie

Hogata, nie moze byc żebyś jechała i nie wstąpiła nastepnym razem, tylko wczesniej dac znac bo ja codziennie pracuje

MAD, mgła tez mnie urzekła powiem nieskromnie warto było wybiec w piżamie

inag, dziekuje dziękuje

Ogród Ewy :) 10:19, 31 maj 2016

Do góry
Wiosna ciąg dalszy..

Magnolia Susan

Piwonia drzewiasta, ta zawsze startuje pierwsza Zdjęcia z 8 maja.

Ogród Ewy :) 10:00, 31 maj 2016

Do góry
No chyba trzeba rozpocząć sezon 2016

jakoś nie miałam czasu i tak mijały dni i wydawało mi się, że nie ma sensu pokazywać starych zdjęć, więc zwlekałam i zwlekałam...

Postaram się jakoś nadgonić czas i wrzucę zaległe zdjęcia wiosenne i postaram się być na bieżąco mam nadzieję, że się uda

To teraz starocie z wczesnej wiosny :

Magnolia soulengana, ją już znacie, ale coraz większa jest

Pojawiła się też nowa magnolia Gienie Tu jej pierwsze kwiaty, krzaczek ma koło 1,20 ale miał ponad 20 kwiatów, ciekawe są, do tej pory pokazuje pojedyncze kwiaty, co bardzo mnie zaskakuje

Ogródek Iwony II 07:39, 31 maj 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Uff... Siewki jarzmianki są na swoim miejscu.
mi się jarzmianka wysiała ta bordowa tylko magnolia coś kiedyś pisała ze te bordowe nie powtarzają cech matczynych zatem czekam na niespodziankę
Pszczelarnia 22:38, 30 maj 2016

Do góry
Ewo,cudownie u Was.
Aż dech zapiera.

Tellimę przyciągnełam wiosną do siebie i czekam na efekt z następnych sezonach.

Len czerwony jest bardzo trwały, dłuuugo kwiatnie. Właściwie to jest taka malina bardziej niż czerwień.

Czosnki Krzysie z szałwiami- zawsze oszałamiają- też ich będę wypatrywać u Ciebie.

Rdest posadzony- dziękuję.
Rytlogród na 18 stóp -hop siup! 22:28, 30 maj 2016

Do góry
chyba masz upodobania nietypowe- to pisz co Ci się podoba, co lubisz, a czego nie w ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies