Moje też brakuje mi tych zakamarków, dlatego graby w podjeżdzie hoduję, dałam im większe tyczki , będę ciągnąć je w górę. Muszę sobie takie zakamarki porobić.
Małgosiu trawy rzeczywiście są zwiewne. Stipy u wszystkich stoją pionowo, u mnie od wiatrow leżą na bukszpanach.
Aniu to chyba patriot, ale jakieś duże u mnie w tym roku.
niestety masz opuchlaki... wykop, oczyść, przekop porządnie ziemie wokół i wybierz wszystkie larwy-zabij je!!!! żurawki daj w ukorzeniacz i posadź ponownie, powinny się zebrać. Zaraz wkleję fotki jak znajdę
tak wyglądały wiosną, po czyszczeniu i ponownym posadzeniu
aktualnie mam tylko taką fotkę, ale widać, że się zebrały w sobie
Wypatrzylam jakąś wodę na tarasie przy klonów czy możesz mi to sfocić żeby było dokładnie widać i opisać co tam robiliście? Planuje wodna rynnę przy tarasie i szukam inspiracji i informacji
Czytałam na fb o szpitalu. Współczuję. Moje dziecie kiedyś z powodu wirusa i nieprzerwanych wymiotów spędziła tydzien w szpitalu....
Wracajcie szybko do domu i sadż róże
Wiesz -nie chciałbym Cię fatygować. Tym bardziej, że czasu u Ciebie niewiele. Jutro pojadę na giełdę i poszukam.
U Finki czas realizacji na tę różową jest wyznaczony na koniec lipca, a to troszkę późno. Ja z tych niecierpliwych.