Dzięki Sebuś za zdjęcia, piekne
Chyba tak, uprzejmi i przystojni ci nasi ogrodnicy
Muszę sobie też na pamiątkę wkleić zdjęcie Łukasza Od góry: Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer. Środkowy rząd: Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka. Na dole: Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete. Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy i Sebka
Na tym etapie jeszcze nie jestem One strasznie rozlazłe są
Skusisz się?
Sebek zaproszenie stale aktulane!
Pfff, zleci A co jesz?
może dostanie nogi z nierdzewki i zamieszka w altanie ale to jak eM wykona wszystkie wcześniejsze pomysły... może do 2020 się wyrobimy
22.08 - zaraz moją dietę cud trafi szlag Idę coś zjeść...
Wstawilam juz u Gosi ale jeszcze moze komus sie tu przyda.polecam http://www.kwestiasmaku.com/przepis/jagodowy-sernik-na-zimno-w-bialej-czekoladzie
Sebek zdjęcie mam, ale ja nie żmija do następnego
umyłam ekran! ...przetarłam okulary! ...beznadziejne? a ja juz z 3x je oglądam przesadzasz ...beznadziejne to robie ja ...nawet aparatu nie wziełam zeby sie nie wygłupiac i nie błaznować.
Chłopaki dbają o parytety na O. Fajnie Sebek było Cię poznać osobiście (czy ta składnia ma sens?)
Poli nie tylko przystojni ale równiez uprzejmi !
Samych przystojniaków mamy na O.
Słusznie Gdzie te chwasty?