Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Anulajda w raju 09:04, 25 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
przyszlam pooglądać Voyage i bez wątpienia moje takie same.
Podziwiam perfekcyjny porządek i to jakie roślinki masz zdrowe.

P.S. w końcu doczekałam się konstrukcji meblowej, choć robił mi w ostatecznie ktoś inny niż Tobie.

A miałaś wątpliwości że Twoje V. zostały pomylone? Co do porządku na rabatach dużo by pisać zawsze jest jakieś ale...czasami machnę ręką i idę dalej ale i tak wracam bo mi to spokoju nie daje
Byłam u Ciebie super Ci wyszły mebelki,tylko to czekanie....to nie dla mnie

Ogród Mirelli 00:06, 25 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Mirella, jakie piękne odmiany róż kupiłaś, będziesz miała śliczną kolekcję!
Dotarłam do zdjęcia z motylami - pięknie to uchwyciłaś aparatem, u mnie też bzyczków pełno, a motyli najwięcej na werbenie, całe stada.
Widzę, że niezłą reklamę robisz mojej rabacie brzozowej, muszę zatem ją wymuskać, żeby wstydu nie było

Twoja rabata brzozowa jest The Best!
Gdybym tylko miała miejsce to od a do z bym ją skopiowała tak mi się podoba.
Polecam, polecam - to co piękne, a inni szukają inspiracji w tym stylu to zawsze o Twojej brzozowej wspominam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:27, 24 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Reniu, dziś Twoja grabowa skradła mi serce, notuję w głowie uwagi o odętce i ostrożeniu, bo ta od Ciebie nieźle mi się rozrosła.

Nowa świdośliwa? Znalazłaś jakieś bliższe miejsce ze świdośliwami, czy zamawiałaś tam gdzie za pierwszym razem??

Dzięki za grabową Należą jej się pochwały ... niby zielona a jednak cieszy bardz Trochę martwią mnie zawilce jesienne, ktore mam tam posadzone bo póki co tylko liście widać
Na mojej rożance jest zdecydowanie za mało miejsca dla niej ... a poza tym w tym sezonie nie załapałam się nawet na kwitnięcie ... a ostrożenia to nawet przesadziłam na rabatę ze ŚŚ i jednak zrezygnuję z nich bo tak się rozpanoszyły za hortensjami (stamtąd przesadzałam) że ML nie chciały mi rosnąć ... ale Ty masz szersze rabaty to może Ci się uda

ŚŚ ze znanego źródła
Mój ogród pod górkę... 23:26, 24 lip 2016

Do góry
Przecudnie! Zycze beztroskiego wypoczynku!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:07, 24 lip 2016

Do góry
Reniu, dziś Twoja grabowa skradła mi serce, notuję w głowie uwagi o odętce i ostrożeniu, bo ta od Ciebie nieźle mi się rozrosła.

Nowa świdośliwa? Znalazłaś jakieś bliższe miejsce ze świdośliwami, czy zamawiałaś tam gdzie za pierwszym razem??
Tu ma być ogród :) 22:04, 24 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Edytko jezowkowy szał u Ciebie blatu betonowego jestem bardzo ciekawa ! U nas też był w planie do wykonania w tym roku ale z braku czasu realizacja przełożona na kolejny rok.

blat betonowy to na razie jedna z opcji brana pod uwagę, sama nie wiem czy taki będzie bo szkło i drewno też są jeszcze w grze.
Lubię jeżówki, rozmażanie ich też jak dotąd dobrze mi szło, więc powinno ich być u mnie coraz więcej.
Tu ma być ogród :) 22:01, 24 lip 2016

Do góry
zieloniutka napisał(a)

Bardzo się cieszę, że zaowocowały. Jesienią będę miała kilka krzaczków na zbyciu, bo widziałam, że w kwiatki przerosły więc jak chcesz to Ci je zostawię.

Pogoda była świetna-słoneczna,pogranicze krótkiego i długiego rękawka, a to jest dla nas optymalna temperatura. Plaża pustawa- żyć nie umierać

Chętnie przygarnę kolejne malinki, bo mam w domu ich małą wielbicielkę

Fajnie, że Wam się trafiła pogoda nad morzem i wracacie z miłymi wspomnieniami.
Tu ma być ogród :) 21:59, 24 lip 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
Jak dla mnie drewno na blat jest jak najbardziej ok, ale betonu jestem ciekawa w sumie to nie widziałam takiego stołu. To jest jakoś specjalnie impregnowane?

Posyłam buziaki

Te siewki jeżówek jakoś oklapnięte są teraz i mnie martwią czy coś z nich będzie

Sama nie wiem jak ten beton jest zabezpieczony przeciwwilgociowo, jak oferta będzie przystępna i eM też zaakceptuje (bo na razie on jest bardziej za drewnem) to będę zgłębiać temat.

Hmmm, no nie wiem jak z tymi jeżówkami będzie.
Tu ma być ogród :) 20:57, 24 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A wiesz, że na krzaczkach od Ciebie mamy pierwsze malinki? Milena biega wyszukiwać czy nowe się pojawiają
Są i żółte i czerwone.
Mam nadzieję, że pogoda nad morzem pozwoliła na miłe wypoczywanie.

Bardzo się cieszę, że zaowocowały. Jesienią będę miała kilka krzaczków na zbyciu, bo widziałam, że w kwiatki przerosły więc jak chcesz to Ci je zostawię.

Pogoda była świetna-słoneczna,pogranicze krótkiego i długiego rękawka, a to jest dla nas optymalna temperatura. Plaża pustawa- żyć nie umierać

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:28, 24 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
wow, u Ciebie kolejna rewolucja w toku, ciekawa już jestem efektu końcowego.

A limki masz boskie, moje krzaki dorodne, ale kwiaty tylko na nielicznych pędach, nie wiem czemu...

Ha, ha to sobie Edytko poczekamy w tym roku nie ma szans na zakończenie inwestycji.

A co się stało z Twoimi linkami???
Tu ma być ogród :) 19:56, 24 lip 2016

Do góry
zieloniutka napisał(a)
Nadrobiłam nieobecność. Z tymi jeżówkami to szalejesz

A wiesz, że na krzaczkach od Ciebie mamy pierwsze malinki? Milena biega wyszukiwać czy nowe się pojawiają
Są i żółte i czerwone.
Mam nadzieję, że pogoda nad morzem pozwoliła na miłe wypoczywanie.
Tu ma być ogród :) 19:33, 24 lip 2016

Do góry
Psiamama napisał(a)
Dawno nie zaglądałam. Meble bomba ja byłabym za drewnianym blatem

Na drewniany blat chyba najwięcej głosów zostało oddane, ale ja jeszcze mam do końca sprecyzowanego faworyta jeśli chodzi o materiał blatu, na razie się orientuję cenowo i zbieram oferty.
Kulą w płot 19:31, 24 lip 2016

Do góry
u mnie też już te gąsieniczki atakowały brzozy, po opryskaniu będzie z nimi spokój.
Z bukszpanami też mam ten sam problem, musze powycinać w tym tygodniu te chore gałązki i pryskać.
Moja codzienność - ogród Oli 19:17, 24 lip 2016

Do góry
isia33 napisał(a)
Ależ widoki od samego ranaCudownie!

anna_t napisał(a)
bosko !

amelia_b napisał(a)
Olu cudownie

nicol21 napisał(a)
o wow - takie super widoki na niedzielny poranek! Extra!!!!

wodzyn napisał(a)
WOW!!!!!!!!!

dorciabe napisał(a)
Cudownie!

lindsay80 napisał(a)
Jak nic jestem w ogrodowym raju!

ele2001 napisał(a)
Ekstra!!

ale mi się micha cieszy dziękuję
Typografia ogrodu 17:58, 24 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
pożaru za płotem nie zazdroszczę, u mnie na okolicznych polach wczoraj zaczęły się żniwa.
unie dzis juz tez sie dzieje.i dobrze juz czas.trzeba tylko na myszy uwazac jak z pol beda uciekac
Tu ma być ogród :) 17:50, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a jak masz blisko i bedziesz odbierać u producenta to juz wogole super sztuki dorwiesz. ja miałam przywiezione ich transportem to pare bylo takich ze np. pory na srodku srednio wyszły a chciałam jak najbardziej porowate. ale ze jechali z towarem dalej nad morze to byłam pierwszy i wybierala i przebierałam

jeśli się zdecyduję na ten materiał, to będą mi musieli przygotować na wymiar, ale najpierw to mnie ciekawi jaki byłby tego koszt.
Typografia ogrodu 17:42, 24 lip 2016

Do góry
pożaru za płotem nie zazdroszczę, u mnie na okolicznych polach wczoraj zaczęły się żniwa.
Anulajda w raju 17:40, 24 lip 2016

Do góry
przyszlam pooglądać Voyage i bez wątpienia moje takie same.
Podziwiam perfekcyjny porządek i to jakie roślinki masz zdrowe.

P.S. w końcu doczekałam się konstrukcji meblowej, choć robił mi w ostatecznie ktoś inny niż Tobie.
Tu ma być ogród :) 17:31, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
znajdziesz, ja to mam wrażenie że Śląsk to generalnie zagłębie wszystkiego

faktycznie jak zaczelam szukac to sie okazuje, ze takich firm jest na pęczki, porozsyłałam właśnie kilka zapytań.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:56, 24 lip 2016

Do góry
Piękna relacja z egzotycznych wakacji, choć biję się z myślami czy chciałabym pojechać, z jednej strony piękne widoki, z drugiej ten brud i bieda...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies