U mnie nagle Twoja pogoda pokazała, że na początku stycznia temepratura spadnie w dzien do -9. Czasem im sie zdarzą takie lapsusy, w innym miescu na tym samy portalu pokazują +5. Gdyby jednak tak sie miało nagle zdarzyć po tej "wiośnie", to rośliny mogłyby oberwać. Najgorsze będa przymrozki wiosenne a wiosna ma byc ponizej średnich temperatur (marzec-maj)...
Ale nie ma co lamentować, co ma być to będzie, najwyżej bedziemy latać z agrowłóknina i okrywac na noc
Widzę fascynacje złotem i czernią, pieknie i elegancko? Pewnie kuchnia tez w takiej tonacji utrzymana jak wróce z pracy i usuniesz zdjecia, które wszyscy będa komentować to popełnie sepuku
Trzymam kciuki za aparat. Mysle, ze takie nieuczciwe firmy trzeba napiętnować na facebooku. Prędkość z jaka sie udostępnia tego typu informacje może przerazić nawet najbardziej zatwardziałych oszustów.
Ps. W lutym pewnie bedą juz kwitły krokusy we Wrocławiu
Pszczolko to serce z koszyczkiem na doniczki to prezent od Grupy Wrocławskiej chyba sprzed dwoch lat. Wymieniłam doniczki na betonowe ale serce mnie wciąż urzeka i kokardka, w kolorze szarym
Wstążki ala muchomorki moje ulubione tak samo mnie zachwycają białe w czarne kropki
To gałazki z kulkami imitującymi lód. Kupiłam na giełdzie 5 szt, cena jak dla mnie była straszna, ale mnie te gałazki z lodem zachwyciły... I dziewczyny mnie namawiały gdy sie zastanawiałam kiecka na wyprzedaży z Simple czy gałazki