Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:57, 27 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Morze tulipanów......Cudnie. A co to za drzewko za gabionem?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:48, 27 kwi 2016

Do góry

malkul projektuje wnętrza i jest Królową Cebulowych
Olka posadziła seslerie w graby na podjezdzie
Madżen ma nową elewacje i nas ochrzania, że marudzimy na wszystko
Juzia zniknęła
Ivo kupiła cudne brzozy
Katiaxx ma dylemat ze śmiałkiem
Beta ma cudny stół
U Sebka stół się robi - niby sam spawa
Polinie odrodziły się Silvery
Magda70 robi ogród nad jeziorem
Pawlusowi zgniły trawy
Jolcia się zatulipanowała
navi obniżyła lipę o 30cm i wykopała tulipany
ren pokazała wgłębnik i posadzone świdośliwy
jazzy robiła jajecznicę ze smardzów
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:43, 27 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Ogłoszenie prafialne

W sobote zamierzam sobie przywieźć do ogrodu nowego mieszkańca

tralalalalalal

już przebieram łapkami

jade po niego duzym wozem

Pewnie jakiś wielki krzaczor przytargasz

Póki jeszcze nie masz nazwy firmy to choć do mnie i doradz jaki kolor ławki mam sobie machnąć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:41, 27 kwi 2016

Do góry
a Malkul Desing ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:39, 27 kwi 2016

Do góry
Jak to ktoś docenia ? .... my doceniamy Twoje\Wasze staranie i pracę. Wszyscy, cała Polska, potencjalni doceniają a realni docenią.

Szukam Magnolki naszej. Czy ona odebrała ode mnie maila?

Malkul - wypowiedź sobie te zgłoski na głos i odmień kilka razy.

Albo z nazwy, nazwiska, imienia bierze się albo z cechy charakterystycznej stylu projektowego albo z nazwy "zbiorczej". Tylko tyle wiem, nie mam pomysłu.
Pomyśl jakich będziesz miała klientów i dla nich ułóż nazwę.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:38, 27 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Tak

super ...będe polecać

a konsultacje równiez on-line?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:35, 27 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Ogłoszenie prafialne

tralalalalalal

już przebieram łapkami

matko kochana
słoń?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:33, 27 kwi 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
jezdem ....a teraz poproszę sebka o skrót

hahahhahaha Sebesk mus stanąć na wysokości zadania

ps. YUPIIIIIIII
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:31, 27 kwi 2016

Do góry
Ogłoszenie prafialne

tralalalalalal

już przebieram łapkami

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 27 kwi 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

zgadzam się

a na wątku czytanym przez kilka tysięcy potencjalnych klientów machnełas sobie taką autoreklamę że po co ich dezorientować

jesteś
ukochana ty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 27 kwi 2016

Do góry
wszytskim dziękuję za pomysły na nazwę
jak jeszcze ktos ma pomysły to prosze piszcie

Do góry
Madzenka napisał(a)
Dlaczego nie najzwyczajniej " Malkul " Masz już Kilka tysięcy potencjalnych klientów kojarzących Ciebie.

Wymyślne ale powtarzalne nazwy nie wyróżnia cię.

Sprawdż tez na stronie Urzędu Patentowego, czy ktoś juz takiego znaku nie zarejstrował. Bo z projektem logotypu to juz nie sądzę abyś problem miała

zgadzam się

a na wątku czytanym przez kilka tysięcy potencjalnych klientów machnełas sobie taką autoreklamę że po co ich dezorientować
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:29, 27 kwi 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Gocha możesz mi na priva wysłać namiary na gości (i koszty) od drewna tarasowego - chyba pamiętam że masz thermososnę? Tak mi namieszali że myślę...
Teraz też byś zrobila drewniany taras? Jaką masz powierzchnię tarasu?

poszło na PW
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:26, 27 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
zakładasz firmę? fajnie

Tak
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:26, 27 kwi 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
kamizelkę z kota ma Kokocha na nerki, zgodnie ze starymi wierzeniami zaradna to już sobie uszykowała na starość

prawda
jak ty mnie dobrze znasz
czy popalasz to co ja?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:25, 27 kwi 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

ale to jakis skandal obyczajowy ?
bo ja mam duzo...

hihi usmiałam się z tego. skandal obyczajowy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:25, 27 kwi 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
Kwadrat, proste czyste linie, potocznie mieszkanie Sorry, mam głupawkę. Pada u mnie snieg, boli mnie gardło i mam chorego psa. MAM TEZ 4 CZERWONE TULIPANY na oczkowej

a pokazywałas je? czy mnei pamięć juz zawodzi?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:24, 27 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Dlaczego nie najzwyczajniej " Malkul " Masz już Kilka tysięcy potencjalnych klientów kojarzących Ciebie.

Wymyślne ale powtarzalne nazwy nie wyróżnia cię.

Sprawdż tez na stronie Urzędu Patentowego, czy ktoś juz takiego znaku nie zarejstrował. Bo z projektem logotypu to juz nie sądzę abyś problem miała

chyba to jest droga.
choc jeszcze dumam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:23, 27 kwi 2016

Do góry
kamasja napisał(a)
Powiem Ci kobito, że nasadziłaś "trochę" tych tulipów-ale jak cieszą no, nie?! Ja mam 10 razy mniej ale też się zachwycam jak tylko jakiś wyjdzie. W tym roku dużo mi nie zakwitło tylko mają liście.

ja w przyszłym roku tylko liscie pewnie będe oglądać ale co tam cieszę sie chwilą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:23, 27 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)

proste rozwiązania są najlepsze! po ki gwizdek kombinować. Po Malkul jesteś rozpoznawalna to tu to tam

i racja ,
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies