Kasiek, u mnie właśnie te dekoracje powstały z braku siły. W ogrodzie nie mam jak działać to wymyśliłam inne zajęcie na wskrzeszenie energii
Polecam- to tylko na początku wydaje się skomplikowane
Szczerze to jedt bardzo trudne.gdy ro b ulam pierwsze jaja (nota bene ma je Kokoszka) rece chcialy mi odpasc tak sie meczylam.pelne foremki betonu trochę sie odksztalca.dlatego jajo otwierane w poziomie powinno byc stabilniejsze.efekt fajny ale dobrze by ktos Ci zakleil gdy juz oda Ci sie to polaczyc.bo powtorne zamykanie w razie rozpadniecia jest niezwykle wk....
Szczerze to jedt bardzo trudne.gdy ro b ulam pierwsze jaja (nota bene ma je Kokoszka) rece chcialy mi odpasc tak sie meczylam.pelne foremki betonu trochę sie odksztalca.dlatego jajo otwierane w poziomie powinno byc stabilniejsze.efekt fajny ale dobrze by ktos Ci zakleil gdy juz oda Ci sie to polaczyc.bo powtorne zamykanie w razie rozpadniecia jest niezwykle wk....
Asia, zostaw- nie usuwaj W tym samym momencie myślałyśmy o tym samym
Muszę spróbować z tym betonem tylko cała trudność będzie polegać właśnie na nie zabrudzeniu betonem tego łączenia. Olejem też smaruję
To ja bym może od mojej córki podkradła takie plastikowe odkręcane, tylko jak tam ten beton wlać?
Dziurkę jakąś robisz i strzykawką wstrzykujesz? Chyba się wygłupiłam