Kamila Rozmawiałam niedawno z lekarzem osobiście i okazuje się, że wg niego czucie wraca i on ma nadzieję, że bedzie dobrze ... a nie stawała wczesniej bo pewnie ból ją powstrzymywał a niedawno miała jeszcze jakieś zdjęcie robione i dostała jakieś dodatkowe znieczulające i stanęła na łapie bo pewnie mniejszy ból czuła ... także jest nadzieja ... temat uznaję za zakończony ... dajemy psince czas ... i skupiamy sie na ogrodzie
No właśnie Gosiu moja ma chyba za mokro ... z sąsiadką tez o tym ostatnio dyskutowałyśmy i do takiego samego wniosku doszłyśmy ... chociaz u mnie dochodzą jeszcze zimne wiatry zachodnie i nie wiem czy sobie nie odpuszczę stipy ...
Twoja cuuuudna
No i właśnie nie do końca jest jednak dobrze ... Tosię odbieramy dzisiaj wieczorem ... ale jednak lekarz stwierdził, że nie ma czucia w tylnej łapie
Córka się zmartwi ...
Angelika Szałwię przesadzam na tą nową rabatę ... będzie teraz jeszcze bardziej w centrum uwagi i na większej powierzchni (część szałwiii nawet podzielę) no i ... do niej miałam dzielić i przesadzać również AM ale ona tak słabo wygląda o tej porze, jeszcze straszy, dużo suchego ma ... dlatego dumam nad seslerią jesienną Edytka ją tak chwali ... sama mam w przechowalniku kilka sztuk, z których mogłabym zrobić ze 12 sztuk ... Doradzisz co wybrać?
Ja sadziła późną jesienią ... ziemia była mięciutka (dodatkowo spulchniona przez moje zmiany to fakt) ... sadziło się jak w mięciutkim masełku ... sama przyjemność
Będziemy jak tylko poprzesadzam rośliny na nową rabatę i wsadzę śmiałka tam gdzie była szałwia i AM ... no i jeszcze ten maly trawniczek muszę do porzadku doprowadzić bo po wertykulacji coś słabo wygląda w porównaniu z resztą... nie wiem czy zrobić dosiewkę teraz czy jeszcze trochę poczekać?
Ania
Czuję, że w końcu to jest TO
Ale muszę Ci powiedzieć, że eM ręki do tego nie przyłożył ... poza wywiezieniem gruzu ... mam nadzieję że fachowcy zrobią dzisiaj opory i będzie finał ... a ja będę mogła zabrać sie za wsadzenie ŚŚ i poprzesadzanie kulek w tym prostokącie ... potem przesadzenie na nową rabatę szałwii i ??? amazon mist ewentualnie zmiana AM na seslerię jesienną ... tutaj mam dylemat