Ale fajne jaja, piszecie o gazikach, a może pielucha tetrowa byłaby lepsza?
w sumie drewno było brane też pod uwagę racja ale jeszcze dużo do zrobienia żeby było fajnie
No takie nie do końca Brawo Ja
Dwie godziny?? Coś Ty tak dom zapuściła? Jutro ma deszcz padać, to dla tego Cię łamie
Nie wiem czemu kojarzyłam jakieś drewno U Was altana już prawie zrobiona teraz tylko to co najfajniejsze czyli wykończenie.
płytki chodnikowe 50x50 takie same jak przed altaną
ola a co macie na podłodze?
dokładnie tak
Ta z kominkiem?
u mnie też
Ściana w altanie.
i to jest dobre podejście. a juz przebiłaś? a gdzie będzie ścianka betonowa?
No dobra, Ty masz wprawę i zdolne ręce Ale tak naprawdę to nie ważne jak to wyjdzie ważne, że kolejny eksperyment wykonany.
ja tez takiej uzywalam
Bardzo fajne te jaja Tez piszę sie na przepis jakby co. W przyszłym tygodniu biorę sie za ścianę betonowa, tez z przepisu Asi; strach sie bać co wyjdzie
Paulinkio cóz za oryginalność . jestes the besciara za taki wyczyn. Wiesz ja na poczatku jak ciasta piekłam nie doczytałam przepisu do konca
Fajne te jaja. Dziś malowałam doniczki. Ale jaja tes bym chciaoa zrobić
Asiu, miałam złą gazę Tzn. kupiłam gaziki takie małe i one po wyjęciu z torebki są takie zagięte...nie pomyślałam aby kupić całą, dużą gazę i ją ciąć.
Asia wrzuć proszę linka do przepisu na te jaja, możesz u mnie żeby Police nie śmiecić. i moze tez jakieś fotki Twoich?
ale ja jakby cos nie pisałam, że chropowate są gorsze, tylko, ze jesli chce sie gładkie to trzeba z gazą bardziej powalczyć.