Oszaleć z Wami idzie, kolejny idealny trawnik. Zlatie już fajne masz, takie grubaśne pieńki
aha no właśnie próbowałam troche tak ze zdjęcia wymyślić ale wolałam spytać a mogę jeszcze trochę popytać?
a te tulipany to nie są wielopąkowe?
Malkul czy te trawki co masz na prawo od bramy wjazdowej to też przycinasz do zera prawie na wiosnę? kłosownica też chyba ścięta, bo jakoś nie widzę już tych przepięnych! kępek z niej??
Gosiu kiedy cięłaś tuje i czym odżywiałaś?) Wszystko zadbane A teraz czekamy na popis cebulowych, nad którymi pracowałaś jesienią
Gratulacje! Niezła jesteś, jak coś zaplanujesz to osiągniesz cel
Super.gratuluje.to studia czy kurs?
GRATULACJE!!!! No to mamy projektanta wnętrz na Ogrodowisku Coś czuję, że będziesz rozchwytywana
moje gratulacje Kokoszko jakby co to będe się radzić
Gratulacje Gosia! A to się pospieszyłam z remontem
Ojjj to teraz nie będziesz miała dla nas czasu, pewnie klienci będa się pchali drzwiami i oknami - jakby się mnie któryś klient pytał o projektanta to możesz liczyć na marketing szeptany PS - robię sobie meble - poradziłem sobie bez Twoich wymiarów
Gatulacje Małgosiu!!!! Podziwiam za realizacje marzeń!
Makulka, jak burza idziesz! Gratuluję ze wszystkich sił, masz talent dziewczyno
gratulacje !!! chyba się do Ciebie zgłoszę
Gosia - zabijesz mnie z przyjemnością - ale pytałam czy ziemię przy płytach na ścieżce masz na równo z płytami - czy niżej ze 3 cm - za chiny nie moge znaleźć ani mojego pytania ani Twojej odpowiedzi choć cofnęłam się z 30 stron jakaś niemrawa jestem chyba
następny krok - projektant ogrodów gratuluję