korony są obłędne jak wszystkie zakwitną na całego będzie szał ciał hahahah
żółtych jest chyba 11 a pomarańczowych 15
Nie wiem czy się nie mylę ale w perskiej wypatrzyłam pączki (chyba) tfutfutfu....
Kasiu masz racje, kiedyś przyjdzie taki dzień, że trzeba będzie wykopać cebule tulipanów. Widzę, że szczególnie te pełne wyglądają gorzej
Cieszę się że cisy żyją !!!!! Ale ciesze się również, że swoich nie posadziłam bo właśnie zmieniła mi się koncepcja na miejsce gdzie miały rosnąć
no jestem ciekawa Twojej opinii co do tulipanów w gruncie i donicach Posadziłam u siebie exotic w donicy i wydają się mniejsze i niższe niz te w gruncie. Myślę że jutro rozkwitną na całego więc pokarze. Obserwuje też exotic te sadzone rok wcześniej i te sadzone w tamtym roku i wydaje mi się że jednak te Janinowe jakby mniejsze... Jutro zrobię fotki bo powinny się rozwinąć na dobre
jak zamocowałaś wianek na drzwiach?
mój branek był z białej czekolady, jaś po kryjomu lizał koszyczek w drodze do domu a później sprawiedliwie podzielili się zwierzęciem
dziękuję za życzenia świąteczne goście pojechali cisza spokój więc nadrabiam zaległości. Nie miałam czasu na zdjęcia, tak na szybko korony zrobiłam o zachodzie słońca
na spokojnie obejrzałam raz jeszcze program Bożenko masz powody być szczęśliwą, naprawdę... po rezurekcji oglądaliśmy Wasz ogród z M i zachwycał się drzewami. Powiedz mi jak nazywa się klon który rośnie w pobliżu domu na brzegu rabaty? a i jeszcze jak się nazywają te jasnoróżowe rh, przy których Twój M ściółkował trawą? Właśnie zmieniłam w myślach jedną z moich rabat na rzecz rh mam marzenie by z okna w salonie mieć widok na rh... nie uda mi się taki widok jak u Was ale taka namiastka byłaby boska...
Zanim pokazałam pierwsze szklarniowe zdjęcia, wspomniałam, że to z zaprzyjaźnoinego miejsca
Nie zawsze przecież pokazujemy fotki z naszych włości, ja uwieczniam w aparacie to, co mnie urzeknie i czasami się tym dzielę
Jeśli podobają Ci się różowe begonie, możesz nabyć drogą kupna w rzeczonym miejscu bez problemu, ale jeszcze malutkie, warto chwilę zaczekać