U mnie podobnie dlatego przycięłam już bukietowe i oczyściłam za nimi smaragdy aby nie chodzić po czosnkach
Z każdym kolejnym dniem coraz więcej zielonego!
Żurawki wszystkie w tamtym roku wyrzuciłam właśnie przez opuchlaki i póki co spokój.
Wszystkie miskanty wycinam nożycami elektrycznymi do żywopłotów.
Zainspirowana pomysłem Agi Bleebla na wyjazdowe walentynki postanowiłam zrobić eMowi niespodziankę.
Przy okazji i zupełnie przypadkowo eM wpadł na pomysł zakupu stokrotek
I u mnie takie najprostsze warzywa na początek. Wczoraj jeszcze eM dokupił sobie tymianek
Kompostownik dwukomorowy dobry pomysł, u mnie problem z jedną komorą ale podobnie jak u Ciebie tak i u mnie brak miejsca.
Mirelka z cisami tam jest za zielono. Są smaragdy, graby, bukszpany i tak naprawdę trzeba dobrze się przyjrzeć aby dostrzec cisy. Drugi argument za przesadzeniem cisów to one jednak dziwnie tam wyglądają. 4 szt. rosnące tam nie wiadomo po co, w ogrodzie też nigdzie nie mam ich powtórzonych...
Polinka ja bym weszła w biel, zwłaszcza jak Juzia pisze ze te drugie w żółty z czasem wpadają. to juz ni przypiął ni przyłatał będzie
ja dzisiaj od rana pierwszy raz w życiu akcja kanciki sprzęt sobie ostatnio kupiłam, dzisiaj dziewczynki do babci sprzedałam i działałam. a teraz plecy mi pękają, ale happy jestem
Ładne wymiary tych skrzyń a zwłaszcza tej trzeciej Wszystkie na warzywa?
Kompostownik jednokomorowy czy więcej planujesz? Ja właśnie planuję jak swój obsadzić aby nie straszył
Wiesz ja z tym kwieciem to mam dziwnie...u kogoś potrafię się zachwycać i wzdychać do zdjęć z Waszych ogrodów a u siebie wiem, że jak będzie za dużo to będzie dla mnie problem. Ale spróbuję choć z kilkoma jeżówkami