Wyglada na to, że jeżówki mają duże branie i większość źródeł wyschła jeśli chodzi o najciekawsze odmiany.
Mam nadzieję, że w poniedziałek jednak nie dostaniesz, bo to by znaczyło, że przed weekendem wysłali i gdzieś te rośliny teraz kiblują.
Dziękuję bardzo mnie cieszy to co już mam, chociaż dużo pracy jeszcze przede mną. W tym roku mam nadzieję uda mi się skończyć tył, a w przyszłym czeka mnie jeszcze cały przód. Ale jak to zawsze powtarzam malutkimi kroczkami do celu
Minerva piękna, prawie już ją miałam w koszyku, ale na fotkach gorzej wyglądała w momencie przekwitania, ale nadal będę ją obserwować u innych i może jeszcze zdanie zmienie i kupię.
Jak jakieś miejsce warto zobaczyć to zaraz się wieści roznoszą.
Moja córa każde zwierzątko lubi, a ostatnio furorę zrobiły niedźwiedzie, które jabłka jadły i pociesznie to wyglądało jak w łapach te jabłka trzymały
Dwa razy obejrzalam wczorajsze fotki, róże w kompozycjach z trawami obłędne.
Jakby się komu jakiejś róży zachciało to wiadomo, że u Ciebie z dużym prawdopodobieństwem ją znajdzie.
Krzyśki wczoraj u malkulki na żywo widzialam i na pewno mus się zaopatrzyć jesienią.
Miałam Cię wołać, ale popołudnie w pięknych okolicznościach przyrody spedzalam i po wrzuceniu fotki, szybko trzeba było się ogarnąć do wyjazdu, dereń na 837
Żabcia ile Ty tych ML potrzebujesz?
Na giełdzie Pan ma piękne po 10 zł, dwa kupilam na podmianę takich co parę zdzibel wypuścily to zrobię dla Cię fotki, może bym Ci kupiła i wysłała jak bardzo w potrzebie jesteś?
Na razie czekam, do tej pory się nie pojawiły w szkółce, a Mirella teraz na urlopie, pewnie będzie sprawdzała jak wróci.
A ja w międzyczasie monitoruje też inne miejsca na wypadek gdyby tam nie wyszło, Finka też miała sprawdzić dla mnie jedna miejscówkę, zobaczymy czy się uda.