Widziałam Twoje nabytki różane Moje zakupki to pikuś w porównaniu z Twoimi Ale od czegoś trzeba zacząć
A ta duża to... albo nie zdradzę jeszcze. Jak zakwitnie to ogłoszę konkurs
czekają na lepszą aurę - ale że to skoczek to już jestem pewna, bo na różach też mam i tak samo wyglądają te przebarwienia.
Ortus wczoraj kupiłam, więc pozostaje czekać, aż strefa deszczu się przesunie.
'
nie widziałam u nikogo Variegatusa między hortkami, ja go lubię, ale ponoć lubi się pokładać (swojego mam od jesieni ubiegłego roku więc jeszcze nie doświadczyłam tego).
U mnie Variegatusy są w kombinacji z zawilcami jesiennymi i będą lekko z tyłu pomiędzy RH Nova Zambla
Dobry moment bo gdyby nie deszcz to bym poszła to miejsce ogołocić i korą zasypać, a tak te co większe to przesadzę w lepsze miejsce i sobie podrosną do czasu przenosin do Twojego ogrodu Będzie machnium
Tak, tegoroczne siewki ponoc kwitną w nastepnym roku.
jak u Ciebie siewki to w przyszłym roku zakwitną? kolory naparstnic mi sa obojętne wszystkie wszędzie pasują będę chętna to się zgadamy gdzieś w pół drogi zawilce/naparstnice
Na Zebrinusa się nie decyduj, sporo krytyki już czytałam na tą trawę, ale może ktoś kto posiada od kilku sezonów się wypowie, bo ja nie mam, jeśli już to gracki, bo one większe od ML.