Dziękuję. A ja wczoraj kupiłam prawdowpodobnie Christę. Nie jestem pewna bo na rynku, nieoznaczoną. Będę porównywać z twoją, to może logicznie wywnioskuję co mam. Na razie to cztery badyle długości 50 cm, ale kwiaty są charakterystyczne, z zielonym dziubkiem na końcu.
Szykuje ci się piękna ścianka wodna. Będzie fajny element architektoniczny, Często zaglądam do ciebie, bo masz takie wszystko uporządkowane, jak spod igły. Nie za dużo gatunków, starannie dobrane rośliny. Mnie już zaczyna ponosić
I żeby nie było, ze tylko przyglądałam się dzisiaj jak panowie murują
Wzięłam się w końcu za cięcie bukszpanów. Ogoliłam 21 sztuk ... i jestem padnięta ... ale kilka zdjęć jeszcze wrzucę na dowód
A tak z ciekawości zliczyłam dzisiaj wszystkie moje bukszpany i okazałao się, że ... ma ich równo 60sztuk!!!!!!!
Nie robiłaś tam z tyłu żadnej wnęki na osprzęt? Tak pytam z ciekawości ja się ogromnie cieszę z twojej relacji ponieważ będę mogła zobaczyć jak to wszystko od początku do końca wygląda wylewke kupiłaś już czy sami robicie?, ja ema namówiłam na ściankę,ale dopiero w przyszłym roku