Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodowe wariacje 09:42, 10 cze 2021

Do góry
Wiaan napisał(a)

AAAAle pięknie. Soczyste kolory, światłocienie i ten Twój porządek. Aż kiedyś przyjadę to zobaczyć na żywo trawnik wow.
Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 09:21, 10 cze 2021

Do góry
dziewczyny macie jakis namiar na nasiona pomidorow, takie by nie byly F1 i najlepiej jakas polska odmiana. Wladowalam sie w ten kalendarz adwentowy i musze wyslac 24 osobom nasionka. W zamian dostane 24 inne paczuszki z innymi nasionkami jakimis wyfikanymi. No ale ja nie wiem co wyslac

male kaczuchy chowaja sie w skrzynce

Pierwszy raz tak pieknie kwitna te irysy

Nasze wszystkie kaczki siedza na jajkach a kaczor zupelnie sam lazi po ogrodzie. Wczoraj w ciagu pol godziny 6 razy wlazl do wody, wylazl na morek, poszedl na trawnik, iznow do wody. Potem polaz do kaczek i tak dlugo kwakal az jedna z nim na spacer wyszla
a przedwczoraj jeszcze jedna z nm chodzila i na wieczor jej nie moglismy znalezc. W koncu zamknelimy zagrode i myslelismy, ze gdzies przepadla. No i nastepnego dnia sie okazalo, ze siedzi na jajkach pod choinka. Uff

ostatnio szyje takie torebki na drugie sniadanie

Igielnik 09:20, 10 cze 2021

Do góry
Palibin rośnie tam z 10 lat. To są dwa krzaczki zrośnięte. Ale jeden łamie śnieg spadajacy z dachu i jest nieduży.
Ma tak 1,5 m wysokości i z 1,5 moze 2 m szerokości.

Pod brzozami są tawuła von Houtta i miks krzewów typu bzy, kaliny. Dołem rośnie samo zło czyli barwinek pospolity z dodatkiem jeszcze gorszego zła czyli wlazł tam z pola trzcinnik piaskowy. Jakoś nie mam zbliżen z tej rabaty. Ona mało ładna jest. Po prostu rośnie to sobie samo jak chce.
Ogród do odnowy 09:16, 10 cze 2021

Do góry
Gosiek33 napisał(a)
Szybka wizyta w Acroconie

Hydrangea arborescens Lime Rickey (130-160cm)
Wyprowadzana na słupek, z doniczką miała ok 180 cm

Sambucus nigra Thundercloud - niesamowity widok, niestety zdjęcie z telefonu ni oddaje kolorów

dereń pagodowy variegata

Acer Schirasawanum Aureum - te noski

Niezły wybór, żeby i nas taki był
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 09:12, 10 cze 2021

Do góry
Anusia napisał(a)
Dzisiaj zaprezentuje tawule majowa. Trzeci sezon w moim ogrodzie. Obfocona niemalze z kazdej strony.

Piękna
Wszystkiego po trochu 09:11, 10 cze 2021

Do góry
mirkaka napisał(a)

Wow, ale pokaz!
Działka prawie w Borach Tucholskich 08:52, 10 cze 2021

Do góry
koniec kurzawy jest nowy asfalt
kto pamięta hasło "kobiety na traktory" , walcem kieruje drobna blondynka - lepiej nie zadzierać bo "wyrówna"

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies