Westchne tylko cichutko sobie ....... Piekny .......
Ale cudenka slicznie ))). Spokojnych dni kochana )) Gratulacje oby ogrod cieszył Cie i piękniał ))
Jak Ci dobrze tyle wolnego )))))
I choinka w całości Idę dalej ciężko pracować; )
A teraz kilka słów o mojej sosence i "wspaniałym" aparacie fotograficznym...Miałam nadzieję, że w świetle dziennym sosenka pokaże swoje piękne oblicze. Aparat, który do tej pory jako tako spisywal się dzisiaj zwariował a dokładnie zrobiłam chyba ze 100 zdjęć na różnych trybach, ustawieniach itd. Niestety przy okazji tak go rozregulowałam, że w chwili obecnej nawet w ogrodzie nie zrobi w miarę przyzwoitego zdjęcia Wątek ogrodowo-domowy bez zdjęć to ściema... Na pożegnanie dwa zdjęcia ze 100, które można jeszcze uznać, że nadają się do pokazania. I uśmiech zostawiam
A teraz z innej beczki Córcia sprawiała sobie maszynę do szycia. Nie wiedziałam, że szycie to taka świetna zabawa! Zamiast piec, smażyć i pucować, przed świętami odkrywam w sobie dziecko portret zbiorowy i kilka indywidualnych Osiołek, Miś gryzli Baranek i Owieczka
Dominiczko chetnie bym na te słodkości wpadła ))) obsilinilam sie ))
Pozdrawiam i ja tez jodełka K nawet dwie
W końcu też wyszlifowałam mój dziwny wytwór i wyszedł stroik. Troche dziwny ale do stołu chyba pasuje. Zaraziliście mnie wszyscy stroikami, wiankami itd
moje lampki na baterie swieca na zołto wiec w przłym roku musze je wymienic na ledy....zapalan je osobno bez białych switełek
To bym chciała Ci mała miseczkę przekazać ....dasz rade gdzis sie ze mna spotkac?
Wszystkie gały wpatrzone w Ewkę )) hihi dzieki kochana fajnie sie gadało buzka
Miło mi, że Ci się podobają Jestem Jolu, jak eM z pracy wróci to wyruszamy.