Aniu, bardzo dziękuję, sama nie wiem, jak mam reagować na wasze uznanie. To bardzo miłe i jednocześnie krępujące.
Tylko żebym nie wpadła w samouwielbienie,
Dziś kilka osób mi napisało miłe słowa, słowa uznania. Dziękuję bardzo.
Niedawno Anda pokazała mi róże pasujące do Abrahama, przy okazji zapytałam się o moje zamówione.
Anda napisała:
Trzy pasujące do siebie różyce w ciepłej tonacji dla Iwonki
Summer i Jude mają bardziej kulisty kształt, Abraham bardziej płaski.
A potem jeszcze zapytałam się o Alpine Sunset
Augusta Luise
Ashram
Ostatecznie wczoraj wieczorem odmówiłam Alpine, a w jej miejsce zamówiłam Summer Song.
Dziś rano dostałąm potwierdzenie zmiany zamówienia.
Zatem posadzę razem:
Abraham Derby
Augusta Luise
Ashram
Summer Song
Do tego niebieskie byliny i 3 kulki bukszpanowe
Koniec zamówień różanych.
Od tej pory szczepię się na różyczkę. Miejsca brak
Madżenko, czy te ptasie łapki można dzielić? Robiłaś to?
Bo one takie zwarte są. Nie chciałabym ich uszkodzić.
Dziękuję, że do mnie zaglądasz. Miłe, to, co piszesz
Ja ostatnio mam zaległości na kilku moich ulubionych wątkach, także u Ciebie. Musze koniecznie nadrobić.
Zawsze u ciebie sprawdzam, co w ogrodzie niedługo trzeba zrobić, bo u mnie wszystko o dwa tygodnie później
Z porady różanej myślę, ze skorzysta Terenia, ja już zrobiłam sobie embargo po ostatnim zamówieniu. Długo kombinowałam, gdzie ostatnie róże posadzić, wczoraj zrobiłam sobie przemeblowanie na kartce. Nie pokazuję, bo jeszcze mogę zmienić zdanie,zanim przyślą róże, hi, hi, ale myślę, że znalazłam towarzystwo dla mojego Abrahama
Już są
Ja bym tylko dodała na dole to kółeczko wyżej, bo po wbiciu w ziemię, pierwsze jest równo z ziemią
Ale nie wymyślałam, bo znajomy zrobił mi je w prezencie
Ania, ja dziś zrobiłam ci fotki mojego obelisku. Zrobił mi dwa takie znajomy z drutu zbrojonego, może być zwykły. A potem pomalowaliśmy na czarny kolor. Są stabilne, ładne. Za chwilę wstawię ci u mnie zdjęcia
Trytoma może odbije, tak mówi Ania. A jeśli nie, to będzie miejsce na nowe chciejstwa. Ja bym jednak wolała, aby odbiła, bo się nią za długo nie nacieszyłam.
Tereniu, dla Ciebie kilka odsłon mojego Graham Thomasa. W zależności od pogody kolor nasycenia był różny :
Kasiu, twoje inspiracje podobają mi się. To połączenie róży herbacianej z kocimiętką i krwawnikiem terrakota cudny. Zapinowałam sobie. Ja planuję do róż dorzucić bukszpany.
Masz ładny plan zagospodarowania. I nowa rabatka tes ładnie wyjdzie