Marta wiesz, że wczoraj jak pierwszy raz zobaczyliśmy z eMem projekt Danusi to eM stwierdził, że mam dzwonić do Ciebie abyś mnie sprowadziła na ziemię
Dobrze, że eM podchodzi na chłodno do wszystkich moich szalonych pomysłów i spokojnie mi wczoraj oświadczył, że ok. możesz robić kolejną rewolucję na jedynej rabacie jaką mamy ale o warzywniku, pergoli i reszcie planów na ten rok mogę zapomnieć
Prawda jest taka, że to radość ogromna z takiego projektu i profesjonalnego spojrzenia na ogród ale co roku nie mogę koncentrować się tylko na tej jednej części ogrodu bo będziemy stać w miejscu. Z drugiej strony chcę zobaczyć jak trawy nabierają masy, jak ogród dojrzewa a wiadomo, że coroczne przesadzanie do tego nie prowadzi.
Tak więc projekt zapisany, pewnie kiedyś do niego powrócę ale teraz idziemy dalej
Koleżanka forumowa Ania T. poprosiła mnie o dokładne wymiary rabaty. Aby lepiej zwizualizować ogród zrobiłam odręczny rysunek z zaznaczonymi wymiarami rabat, które projektowałyśmy zimą a wiosną zrobiłam rewolucję i to są rabaty na których rosną trawy, hortki, bukszpany i katuję Was zdjęciami tej rabaty od wiosny
Danuś, cieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i dzięki wielkie za projekt ale kocham rabaty które mam i póki co nie mogę sobie pozwolić na zmiany. Pasy roślin to jest to co kocham i pewnie za kilka lat jak zrobimy część gospodarczą powrócę do Twojego projektu!