Jestem Oczywiście sosenkę
Zobaczysz moją to nabierzesz pewności, że masz katalogową
Prawda! Zimą jeszcze powiązane trawy zdobią ogród ale wiosną po wycięciu będzie przez chwilę zgrzytanie zębami
Hmmm... Mam tylko to
Sosenka
lasem zapachniało
Paulina a Ty co masz w garazu? Hop hop jestes tu?
Oj ja tez i wiosennych kwiatow w donicach. w zeszlym roku 19 lutego bratki sadzilam. Pytalas Marzeno u Edyty o zdjecia sosny w dzien wiec wstawie dzisiejsze poranne zdjecie-dodam ze moja sosna nie jest katalogowa bo to jedyny egzemplarz w rozmiarze jakiego szukalam na polu,ktore mialam udostepnione.
pokazalam to co bardziej zimozielone.ale jak chce sie miec bRdziej trawiSty ogrodbto trzeba sie przyzwyczaic do zimowej suchosci rabat
Hejo! Jak tam zdrówko?
Moze ubiera? A nie dopiero w wigilie
mam nadzieje, że nas Poli nie zawiodła
Jestes w klubie sosenkoposiadaczy?
Fajne te wasze wspominki świąteczne.Ja na pasterce nigdy nie byłam bo wieczorem muszę isc spac , nie ma takiej siły która by mnie do pólnocy utrzymała bez snu. Jak pośpię kilka minut to mogę znów wiele godzin wytrzymac . Potraw zawsze robię 12 a jak dużo gosci to i o wiele więcej. Przez ponad 30 lat wigilie robiłam na wiele osób a teraz juz tylko dla najbliższych.Nie wyobrazam sobie wigilii w zadnym innym miejscu niz w swoim domu. Nauczyłam sie wiele rzeczy mrozic wiec w wigilię wcale nie mam dużo pracy tym bardziej że M mi dzielnie pomaga ale to teraz bo kiedys i w wigilie pracował i wtedy musialam sobie radzic sama.Jednak macie racje cos sie zmieniło , teraz nie jest juz tak jak dawniej.No to miłych świąt życzę.
Może Kokoszka z eMem ochoczo przyjadą na ściąganie szyby?
Lubię te kolory u Ciebie! Przyjemnie można oczy nacieszyć